sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Karoteenitankkaus

tunnetila: jospa nyt...

Image and video hosting by TinyPic

Bongasin kevään Hulluilta päiviltä Vivisantèn aurinkokapseleita (sisältää E-vitamiinia, rasvahappoja ja beetakaroteenia) edulliseen, tai ainakin normaalia edullisempaan hintaan, ja ostin niitä jemmaan kesää varten. Ajattelin, että tänä kesänä en aio palaa vaan aloitan kapseleiden päivittäisen nauttimisen kuukautta ennen kesää ja aurinkoa. Noh, kesä tuli toukokuussa ja yllätti, ainakin minut, ja myöhästyin kapseleineni kyydistä pahemman kerran. Päätin silti aloittaa kapselikuurin vaikka olin ehtinyt jo oleilla auringossa muutaman hetken.

Olen syönyt kapseleita nyt parin kuukauden verran ja luulen että niistä on ollut ainakin pieni hyöty. Pari viikkoa sitten lounaspalaveri aurinkoisella terassilla venyi kolmituntiseksi eikä minulla ollut mukana aurinkorasvaa ja päällä oli ainoastaan hihaton leninki. Normaalisti ihoni alkaa punoittaa tuollaisten vahinkosessioiden jälkeen ja muuttuu araksi. Tällä kertaa en punoittanut lainkaan ja seuraavana päivänä totesin olevani ruskettunut. Erinomaista!

En tiedä oliko kyseessä luonnonoikku vai oliko kahden viikon kapselit jo saaneet ihmeen aikaan. En kuitenkaan valita tuloksesta vaan jatkan kapseleiden popsimista ja katson syveneekö rusketus ja tuleeko minusta ensimmäistä kertaa elämässäni kauniisti päivettynyt. Jos ei, niin voin aina halutessani tarttua pulloon..

6 kommenttia:

 1. Moi Nina, minulla ei ole aurinkokapseleista kommentoitavaa, mutta jätänpä kommenttini tähän uusimpaan postiisi: löysin blogisi vasta tässä kesälomalla ja olen nyt lukenut sitä ties kuinka pitkälle taaksepäin. Tyylisi on tosi viehättävä ja kirjoitustapasi hirmu kiva. Kiitos mainiosta uudesta blogisuosikista ja ihania kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. heidi: Voi miten kiva kuulla että tykkäät lukea blogiani! Terkut sinulle New Yorkista! Palaan pian Suomeen ja kerron matkakuulumisia.

  VastaaPoista
 3. Paljon kapselit maksaa ja mistä niitä saa? http://pikkumustissa.blogspot.com/2011/07/huutonet-kohteita.html

  VastaaPoista
 4. really good one this food to everybody. then we can get good solution for body of this food. this one so useful to me. thanks to sharing with us...

  VastaaPoista
 5. hmm.. ei kai noita kuukautta aikaisemmin tarvi aloittaa. mä oon aloittanut yleensä 2vk ennen reissua tai lomaa ja ne ovat toimineet hyvin (=en ole palanut).

  Hyviä tuotteita!

  VastaaPoista
 6. heidi: Kapseleita saa ainakin Stockalta ja apteekeista. Vivisanten omasta nettikaupasta ne irtoavat hintaan 22€/60kpl. http://www.vivisante.fi/shop/Catalog/Item/30011

  mj: Kiitos tiedosta! Paketissa lukee että täytyisi aloittaa kuukautta aikaisemmin mutta hyvä tietää jos ei tarvitsekaan. Säästää heti rahaa kun ei aloita kuuria turhan aikaisin.

  VastaaPoista