lauantai 16. heinäkuuta 2011

Piristystä tuoksusta

tunnetila: parempaan päin mennään

Image and video hosting by TinyPic

Kuka sanoo ettei onnea voi ostaa? Omaa reissustapaluumasennustani ainakin lievittää suunnattomasti lentokentältä hankkimani Chanelin uutuustuoksu Coco Mademoiselle.

Olen käyttänyt Diorin
Miss Dior Chérie L'eau tuoksua jo niin monta vuotta että kun viimeisin pullo loppui kaipasin vaihtelua. Tuoksuttelin Kennedyn kentällä kymmeniä tuoksuja mutta mikään ei voittanut Miss Dioria. Rehellisesti sanottuna tämäkään tuoksu ei miellyttänyt minua niin paljon mitä luottotuoksuni Dior, mutta päätin silti kokeilla jotain uutta. Ja hyvä että uskalsin, mitä enemmän totuttelen tähän uuteen tuoksuun sitä enemmän pidän siitä.

Sitä paitsi, jos tuoksu ei jostain syystä miellytäkään minua jatkossa, voin aina palata takaisin tuttuun lempituoksuun. Uutta on kuitenkin aina kiva kokeilla!

Oletteko te tutustuneet jo Coco Mademoiselleen? Tai onko joskus tullut hankittua (tai saatua lahjaksi) tuoksu joka on osoittautunut täydeksi epäonnistumiseksi? Itsehän jouduin luopumaan Emporio Armanin Diamond -tuoksusta sillä aivastelin alituiseen kun laitoin tuoksua iholleni. Tiedä sitten mikä tuon hassun reaktion aiheutti.

2 kommenttia:

 1. Epäinninen tuoksumuistoni johtuu nuorempana käyttämäni tuoksun valmistuksen lopettamisesta, kyllä potutti!
  Nykyisen tuoksuni viimosen pullon pudotin vessan lattialle. Vessa haisi niin voimakkaalle monta päivää, että harkitsen vieläkin vaihtavani tuoksua...

  Saara

  VastaaPoista
 2. Saara: Huh, voin kuvitella hajonneesta pullosta leijailleen tuoksun!

  Tapailin joskus nuorempana miestä/poikaa joka käytti CKn One tuoksua. Aloin käyttää samaa tuoksua, tuoksu on unisex, ja kun lopetimme tapailun käytin tuoksun loppuun wc-raikastimena. :) Eli ei enää minulle tuota tuoksua. :D

  VastaaPoista