perjantai 15. heinäkuuta 2011

Kotiinpaluu

tunnetila: haikeus

Image and video hosting by TinyPic

Terveiset maailmalta! Kotona ollaan ja tunnelmat on hieman haikeat. Vaikka kotiin on kiva palata, niin miksi silti reissun päälle tulee ikävä jo taksissa lentokentälle kun tietää pian aloittavansa matkan kotiin? Olen perusluonteeltani turvallisuushakuinen koti-ihminen joka arvostaa pysyvyyttä ja rutiineja. Miksi sitten nykyään kaipaan koko ajan jonnekin muualle? Ennen niin ihana Helsinkikin on alkanut yhtäkkiä tuntua ahdistavalta paikalta. Lentokenttäbussissa Helsinki-Vantaalta keskustaan saapuessa oikein rintaa puristi kurjasti kun näki tuttujen maisemien vilisevän ohi. Äh.

No, joka tapauksessa kotona ollaan ja aikaeroon totutellaan pikku hiljaa. Alan nyt purkaa kuvia kameran kätköistä, toivottavasti jotain julkaisukelpoista löytyy. Palataan pian reissukuulumisiin. Ja hei, vaikka Helsinki ahdistaa niin on
kiva päästä taas blogin pariin. Teitä on ollut ikävä!

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin!
  Tunnistan paluuangstin oireet oikein hyvin, minulla jokaisen reissun jälkeen masennus :/

  Saara

  VastaaPoista
 2. Saara: Kiitos Saara! Paluuangsti on ärsyttävä vaiva. Kaikki tuntuu ihan tyhmältä. :) Onneksi on vielä lomaa reilusti jäljellä. Nimittäin heti kun tulin kotiin aloin miettiä työasioita. Oman pään kanssa on vaan joskus nin vaikea elää. :D

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takaisin "meidän" seuraan Nina! ;)

  Minulla on ihan sama juttu: lähtemisen riemu on suuren suuri (ihan mihin tahansa, vaikka Turkuun junalla tai Bangkokiin lentäen) ja paluumatka kotiin on kovin masentavaa. Tavallaan kiva kuulla, että se ei olekaan vain minun oma henkilökohtainen ongelmani, kun muillakin on sitä samaa!

  VastaaPoista
 4. Ilona: Heh, sama täällä. Lähteminen on aina kivaa, paluu ihan kamalaa. :) Eiköhän tämä tästä kun kohta taas reissut jatkuu, tällä kertaa tosin kotimaan kamaralla.

  VastaaPoista