lauantai 30. heinäkuuta 2011

Balleriinaostoksilla

tunnetila: höyrähtäneisyys

Image and video hosting by TinyPic

mustat ja nudet balleriinat Tory Burch

Jätin tänä kesänä alennusmyynnit kotimaassa väliin ja päätin keskittää tarpeeseen tulevien hankintojen (mm. musta neuletakki, mustat balleriinat, paljon uusia yläosia yms.) tekemisen reissuun. Vaan kuinkas kävikään? En löytänyt reissusta juuri mitään! Shoppailusaldoni vaatteiden osalta oli suorastaan säälittävä: uusia vaatteita matkalaukusta löytyi kotiin palatessa ainoastaan toppi, shortsimittainen playsuit ja farkkushortsit. Hei kamoon, olin yli kaksi viikkoa reissussa mm. New Yorkissa ja Montrealissa ja saldona vaivaiset kolme vaatetta.

Surkeasta vaatemäärästä suivaantuneena päätin reissun viimeisenä päivänä etsiä tarvelistalla olevat mustat balleriinat hinnalla millä hyväänsä ja lopulta etsintä tuotti tuloksen Bloomingdalesin kenkäosastolla. Itse asiassa ostin kerralla kahdet balleriinat sillä tykkäsin molemmista yhtä paljon. Oli ihana kun ei tarvinnut päättää kummat kengät otan, sain ottaa molemmat sillä en ollut käyttänyt ostoksiin varatusta rahamäärästä kuin murto-osan aiempiin hankintoihin.

Image and video hosting by TinyPic

Nudet (mielestäni sävy on ehkä enemmän haalea marjapuuro) tossut ovat maailman pehmeimmät ja niiden ei tarvinnut erikseen muotutua jalkaan sillä ne olivat jo valmiiksi tismalleen jalkaan sopivat. Nämä tossut jalassa palaan lapsuuteen ja kuvittelen tepastelevani kadulla balleriinatossuissa. Nude sopii värinä upeasti mustiin vaatteisiini ja olenkin jo käyttänyt tossuja hurjan paljon. Vaalea väri tosin aiheuttaa jokaisella käyttökerralla pelontunteita. Olen ihan varma että jos en itse onnistu kenkiä sotkemaan niin sen tekee puolestani joku muu, esim. autoilija joka roiskauttaa rapaa suoraan kengilleni. Murrr, ei pitäisi ikinä ostaa vaaleita kenkiä joita ei voi laittaa pesukoneeseen!

Image and video hosting by TinyPic

Mustat Toryt edustavat klassisempaa lookia ja sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Tavallista pienempi Tory Burch -merkki varpaiden päällä on mielestäni söpö ja tossua reunustava kuminauha saa kengät istumaan täydellisesti. Nämä kengät eivät ole ihan yhtä pehmeät kuin nudet kaverinsa (ja tuntuvat inasen liian pieniltä vaikka ovat saman kokoiset kuin nudet tossut, hitto!!!), mutta toivottavasti pieni jämäkkyys saa nämä kestämään hyvänä pidempään.

Kun päätin ostaa kerralla kaksi paria balleriinoja samalta merkiltä Bloomingdalesin myyjä totesi: "Okei, tiedätkö, paluuta ei enää ole!" Ja pakko on myöntää että nämä ovat mukavimmat kengät mitä minulla on koskaan ollut. Äh, tuleeko uusien balleriinojen osto jatkossa aina näin kalliiksi?!?

5 kommenttia:

 1. It's great stiff. I get it some wonderful information through your blog.

  VastaaPoista
 2. Mä olen myös ihastellyt Tory Burchin ballerinoja. Minun ballerinametsästykseni päättyi muutama viikko sitten Vagabondin perusballerinoihin mutta voihan yksien hyvien rinnalle hankkia muitakin hyviä, (ja vähän erityisempiä kun on ne tavalliset hankittu). Suunnitelmissamme on lähteä Miammiin uuden vuoden jälkeen, joten luulen, että sieltä löytyy Toryja edullisemmin kuin Suomesta. Ja sinne asti on vielä aikaa miettiä sopivaa mallia, väriä ja muita olennaisuuksia :)

  Mustat ovat kyllä kauniit, jopa nätimmät kuin ne isommalla kultalaatalla varustetut balsut. Nämä ovat hiukan hillitymmät mutta silti todella nätit, mikä onkin myös minun makuuni! Sanoisin, että loistavat ostokset :))

  VastaaPoista
 3. Naisella ei taida voida olla koskaan liikaa ballerinoja. Itse olen höyrähtänyt Pretty Ballerinoihin, joista löytyy musta, vaaleat rosat (lähes nude) ja sit himmeästi metallinhohtoiset platinan väriset (?). Kengillä saa kivasti väriä musta-valko-harmaaseen pukeutumiseen. Mä ainakin lasken nuden väriksi.

  VastaaPoista
 4. What a wonderful fashion? I like black shoe model very much. It is the best for me. Thanks for sharing.

  VastaaPoista
 5. Little M: Kiitos Little M, samaa mieltä loisto-ostoksista. (Paitsi nuo mustat tuntuu edelleen liian nafteilta, täytyy ottaa märkä villasukkatekniikka käyttöön. :)) Jos dollarin kurssi on vuoden vaihteessa yhtä edullinen euroon nähden kuin meidän reissullamme oli, niin saat Miamista Toryja edullisemmin mitä muualta.

  Nasu: Heh, mäkin lasken nuden väriksi, tietty! ;) Ja kyllä, nuo nudet kengät on aivan valloittavat mustien vaatteiden kanssa.

  VastaaPoista