maanantai 1. elokuuta 2011

Uutta olkapäille

tunnetila: yllättäen ja pyytämättä

Kun hankin itselleni (pysyväksi) kesäheilaksi vanha rouva Kanelin, ajattelin että tämän vuoden laukkuostosten saldo on täynnä. Mitä sitä muuta tarvitsee kun on oma pehmoinen Kaneli kainalossa?

Kummallista kyllä, kaappiin on siitä huolimatta ilmestynyt kaksi ihanaa kassia minua ilahduttamaan. Syksykasseja syksykasseja, sanon itselleni. Ja halpojakin vielä.


Image and video hosting by TinyPic

mokkalaukku H&M (mallikappale)

Todellinen laukkuihastus on päässyt vaivihkaa syttymään keväällä H&M:n showroomilta löytyneeseen (kiitos Laura <3!) mokkanahkaiseen mallikappalelaukkuun. Laukku istuu olalle kuin hanska ja on jämäkkää mutta pehmoista mokkanahkaa. Näitä laukkuja on käsittääkseni tulossa H&M:lle myyntiin vielä tämän syksyn aikana. Kiva malli, hyvä matsku ja tarpeet täyttävä tilavuus. Mitä muuta toimivalta peruslaukulta voi toivoa?

Image and video hosting by TinyPic

kangaskassi Savage Beauty/Alexander McQueen/MET

Toinen suosikiksi noussut kassi on niin ikään edullinen hankinta. Alexander McQueenin Savage Beauty -näyttelyn mainoskassi on ostettu METistä New Yorkista ja on erinomainen muisto koko ihanasta New Yorkin matkastamme, mutta myös tuosta näyttelystä ja itse McQueenista. Kiva että mainoskrääsää voi oikeastikin käyttää!

H&M:n syysmallistosta puheen ollen... Uusi kuvasto ilahdutti ainakin tätä selailijaa. Valikoima näytti kivalta (syksy näyttää kyllä kivalta aina!), mutta erityisen ilahtunut olin muutamissa vaatteissa käytetyistä materiaaleista, mm. neule 100% kashmiria alle 80€ ja nahkasaappaat alle 100€. Ei hullumpaa! Toivottavasti laatu vastaa livenäkin odotuksiani.

Miltäs teidän syksynne näyttää? Onko tarvetta uusille laukku- tms. hankinnoille?

6 kommenttia:

 1. Löysin ihanan vintage-laukun sieltä Lahden Autiotalosta missä sun kanssa käytiin :)

  Hienoja löytöjä alesta!

  VastaaPoista
 2. HeidiV: Loistavaa Heidi!!! :) Se on kyllä hyvä vintage-putiikki.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ostoslistalla tai pikemminkin ikuinen metsästys -listalla musta nahkalaukku. Kierrän säännöllisesti katsomassa Stokkan ja parin muun kaupan laukkuvalikoimat, mutta sitä oikeaa ei vain löydy. Ja että meninkin myymään jo huhtikuussa pois sen edeltäjän, jonka olin ostaut väliaika-hätävaraksi sitä oikeaa odotellessa...

  VastaaPoista
 4. Ilona: Musta nahkalaukku on juuri sellainen jonka luulisi löytyvän kun vaan kävelee kauppaan, mutta se on yksi hankalimmista löytää. On kaikki maailman vaatimukset joita mikään ei ikinä täytä. Mulla on onneksi nyt pari mustaa nahkalaukkua eri tarkoituksiin ja olen niihin jokaiseen edelleen tyytyväinen. Huh, vuosia tuohon metsästykseen menikin!

  VastaaPoista
 5. I like above the hand back collections. It's good creativity. every day your blog having some different topic.

  VastaaPoista