lauantai 13. elokuuta 2011

Ruotsalaisten salaisuus

tunnetila: syksyinen

Image and video hosting by TinyPic

Lindexin syksy näytti paksuilta neuleilta, oranssilta, liehuvilta pitkiltä helmoilta, viininpunaisilta sukkahousuilta, laskeutuvilta läpikuultavilta puseroilta, lämpimiltä ponchoilta ja kauniilta, pääosin mustilta, juhlavaatteilta. Asu toisensa jälkeen sai unelmoimaan viilenevistä päivistä ja saappaiden sekä takkien esiin kaivamisesta.

Ja sitten se hyvä uutinen: vanhat syysvaatteesi kelpaavat vielä hyvin tulevaan kauteen, niin suuria muutoksia tyylissä ei, ainakaan tuossa näytöksessä, näkynyt. Uusi poncho tai paksu kirjoneule riittää hyvin päivittämään viime syksyn vaatteet uuteen kauteen.


Image and video hosting by TinyPic

Huikein yllätys Lindexiltä oli kuitenkin heidän uusin kampanja-kasvonsa, Reese Witherspoon. (Kampanjamatskuja nähtävissä täällä.) Ruotsalainen edullinen vaatemerkki joka ei ole vielä valloittanut koko maailmaa H&M:n tavoin, saa mainoskasvokseen Hollywoodin halutuimpiin näyttelijöihin kuuluvan Witherspoonin. Jestas, ei voi taas kuin ihailla ruotsalaista osaamista. H&M saa suunnittelijayhteistyöhön Lanvinin, Lagerfeldin, Versacen, Lindexiä mainostaa Witherspoon, mitä vielä? Ikea myy maailmalla kuin häkä eikä Volvokaan ihan huonosti pärjää. Missä piilee ruotsalaisen osaamisen salaisuus? Sen kun tietäisi niin olisi itsekin miljonääri!

Image and video hosting by TinyPic

mekko Firetrap, kengät Zara,
pleksirannekoru Cailap, clutch Designers Remix Collection
Asukuvasta kiitos Iinalle!

Itse vietin Lindexin Get The Look-iltaa syksyn väriloiston keskellä perinteisesti mustissani, päällä kesän aleista löytynyt monitoimimekko. Mekon jippo on solmittavat kangaskaitaleet jotka voi halutessaan solmia esim. olkapäälle tai jos haluaa mekosta juhlavamman ja yksiolkaimisen kaitaleet voi kietaista solmulle eteen kuten yläkuvassa.

Vaikka rakastan kesää ja nautin helteistä joka solullani, on syksy silti pukeutumisen kulta-aikaa. Toivottavasti ehdin pian kauppoihin hypistelemään syysuutuuksia. Syksyn mallistot näyttävät aina kaikista kausista parhailta ja houkuttelevimmilta.

2 kommenttia:

  1. Ruotsalaiset hannuhanhet... Mä luin, että Reese Witherspoon ei edest tiennyt Lindexiä ennen kuin joku tutun tuttu sieltä ehdotti yhteistyötä...

    Jee, syysvaatteita, tykkään :)

    VastaaPoista
  2. HeidiV: Heh, hannuhanhet! :) Joo, ei ole ihme ettei Reese ole kuullut Lindexistä, ei sitä edes myydä Jenkeissä. Siksikin tuo yhteistyö kuulostaa hyvin erikoiselta. Mutta tuo "tutun tuttu" saattaa jo selittää paljon. :)

    VastaaPoista