keskiviikko 24. elokuuta 2011

Apteekkimaista kosmetiikkaa

tunnetila: innostus

Image and video hosting by TinyPic

Kävin viime viikolla todistamassa legendaarisen kosmetiikkamerkki Kiehl'sin rantautumista Suomeen, Helsingin Kämp Galleriaan. Vuonna 1851 New Yorkin East Villagessa perustettu liike löysi vihdoin Helsingistä arvoisensa paikan ja avajaisia juhlittiin pian uuteen loistoonsa remontoidussa kauppakeskuksessa.

Olen kuullut Kiehl'sistä paljon hyvää, ja useita kertoja olen seisonut New Yorkissa liikkeen ulkopuolella ja haaveillut sisään kävelemisestä. Valkoisiin "apteekkarintakkeihin" sonnustautunut henkilökunta on kuitenkin näyttänyt aina niin viralliselta etten ole rohjennut astua sisään. Helsingin liikkeen avajaisten jälkeen on pakko todeta että jos henkilökunta on muissakin Kiehl'sin liikkeissä yhtä mukavaa kuin täällä niin jännitykseni on ollut ihan turhaa.

Kyselin itselleni uusista tuotteista paljon ja avuliaan myyjättären kanssa löysin heti muutaman "pakko kokeilla" -tuotteen. Ehkä kaikkein kiinnostavin tuote oli hellävarainen kuorinta joka levitetään kasvojen iholle yöksi (Over-Night Biological Peel). Aamulla kuorinta pestään pois ja iho on kuulas ja uudistunut. Huikea juttu, pakko testata! Tai mitäs sanotte kasvovoiteesta jossa on samassa kosteusvoide, hieman sävyä antava pigmentti ja vielä lisäksi aurinkosuoja (Ultra Facial Tinted Moisturizer)? Täydellinen multi-tuote kesäksi, myös tämä meni heti "pakko testata" -listalleni.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mikä sitten on mielestäni parasta Kiehl'sin konseptissa? Liikkeen toimintaperiaatteisiin sisältyy lupaus henkilökohtaisesta ihokonsultaatiosta ja konsultaation jälkeen sinulle valitaan tällä hetkellä parhaiten sopivat tuotteet. Saat näistä tuotteista näytteet joita voit testata kotona rauhassa. Jos pidät tuotteista voit käydä ostamassa ne ja jatkaa ihonhoitoa asiantuntijan valitsemilla tuotteilla, jos taas ihosi reagoi tuotteisiin näpyillä tai muulla epämieluisalla tavalla et ole turhaan hankkinut kokonaista purkkia tuotetta joka ei sinulle sovi. Testaus ja näytepakkaukset kunniaan!

Kiinnostuin todella merkin tuotteista ja uskon, että tälle kulttimaineesta nauttivalle täyden palvelun kosmetiikkaliikkeelle löytyy oma asiakaskuntansa myös Suomessa hyvin nopeasti.

Onko teillä kokemuksia Kiehl'sistä?


Postauksen kuvat Pasi Salminen

5 kommenttia:

 1. Ei ole kokemuksia, haikailuja vain. Millainen oli suomalainen hintataso? :)

  VastaaPoista
 2. Olen kuullut vaan en kokeillut. Tuotteet kuulostaa jo melkein liian hyvälle ollakseen totta.
  Olen kamalan huono kokeilemaan uutta kosmetiikkaa. Osin laiskuuttani, mutta myös siksi että en halua ostaa kalliita purkkeja jotka ehkä jäävät sitten käyttämättä. Kokeilukokoisten purkkien hankkiminen sen sijaan kuulostaa fiksulta. Muistakin tuotteista saisi olla sellaisia enemmän. Joistain hiustuotteistahan jo saa matkakokoisia purkkeja jotka soveltuvat kokeiluun myös mainiosti.

  VastaaPoista
 3. Kävin tutkimassa valikoimaa minäkin, ja olin aivan ihastunut ystävälliseen palveluun (ilm. siihen törmää niin harvoin, kun kunnon palvelua saadessaan on äimän käkenä...). Uskalsin satsata vasta kuuluisaan huulirasvaan (ihan ok, ei nyt mitenkään maata mullistavan ihmeellistä :D ) ja käsirasvaan, mutta aion kyllä kokeilla ainakin putsareita. Testereitä sai niistä tuotteista, jotka kiinnosti, ja pakkaukset on kaikki kierrätettäviä ja palautettavissa myymälään tyhjinä. Ihanalta vaikutti myös päärynä-tuoksuöljy... En oikein tiedä mihin hintatasoa vertaisi, ehkä L'occitanen tasoa?

  VastaaPoista
 4. Salla Salminen: Hmmm, hyvä kysymys... :) En nimittäin tutkaillut hintoja kovinkaan aktiivisesti mutta joku tuotteista (olisiko ollut yksi putsari) maksoi 32€ ja joku voiteista oli vähän yli 40€. Ei siis mitään markettikosmetiikan hintaista, muttei saavuttamattomissa olevia satasen purkkejakaan. Mielestäni siis hinta-laatusuhde oli kohdallaan.

  Rhia: Oma ihoni on herkkä ja arvaamaton, siksi tuuletan näytepakkausten puolesta. Kuuntelin haikeana kun minulle kerrottiin akne-iholle tarkoitetusta sarjasta. Itketti, miksei minun nuoruudessani noita tuotteita saanut Suomesta? Olisi ollut elämä luultavasti teini-ihon kanssa paljon helpompaa.

  kaisailona: Minä en vielä ehtinyt ostaa liikkeestä mitään, hyvä että sinä jo ehdit napata sieltä jotain mukaasi. :) Nuuhkin itsekin noita öljyjä ja niitä pieniä tuoksupuikkoja joissa oli roll on päässä. Vaikuttivat tosi käteville vaikka matkalle mukaan otettavaksi ja tuoksuivat ihanille.

  VastaaPoista
 5. Mä olen vannonut Kiehl'sin nimeen jo muutaman vuoden ja hamstrannut purkkeja ulkomaan matkoilta. Kokeilemisen arvoisia ovat ainakin Ultra Facial Cream kasvoille (varsinkin Suomen talvikelejä silmällä pitäen) sekä Ultimate Strength Hand Salve käsivoide. Ihanaa, että saatiin kauppa Suomeenkin. Seuraavaksi sormet ristiin COSin, Granitin ja Mujin puolesta...:)

  VastaaPoista