maanantai 8. elokuuta 2011

Hetkessä pohjemittaan

tunnetila: näppäryys

Image and video hosting by TinyPic

pusero Vila, maksimekko Tiger of Sweden,
nahkapussukka Riivari, kengät Benetton


Läksin viikonloppuna ulos syysfiiliksissä, maksimekon helma maata viistäen. Ulkona iski todellisuus, lämmintä oli +25 ja pitkä helma tuntui tukahduttavan kuumalta. En jaksanut mennä kotiin vaihtamaan vaatteita joten päädyin nostamaan mekon ruttuun vyötärölle. Pitkästä liehukemekosta tuli hetkessä super muodikas pohjepituinen versio ja yllättävää kyllä, mekko pysyi ylhäällä kohtalaisen hyvin. Testasin mekon kuromista vyötärölle vielä kotona vyön kanssa ja jep, hommahan toimii!

Image and video hosting by TinyPic

Pohjemitta hameessa on todella haastava ja imartelee harvaa vartaloa. Korkkareiden kanssa tuo pituus ei kuitenkaan näyttänyt hullummalta, ei edes kaltaisellani töppöjalalla. Jos siis mielesi tekee testata uutta helmanmittaa suosittelen testaamaan sitä maksihelman kanssa temppuillen. Jos mitta ei näytä omaan silmään hyvältä säästyt virheostokselta kun testaat mittaa ensin vanhalla vaatteella etkä osta heti uutta.

Mitä mieltä olette hameiden pohjemitasta? Mummu, klassikko, raikas vai jotain muuta?

7 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää hamekin, mutta ihana pusero!! Oletko milloin sen ostanut? Vieläköhän kaupasta löytyisi...:)

  VastaaPoista
 2. Kati: Kiitos! Pusero on ihan uusi, ostin sen keskiviikkona. Puserot olivat tulleet liikkeisiin juuri samana päivänä eli hyvällä tuurilla ehdit vielä saada omasi. Suosittelen, ihanan laskeutuva viskoosipusero joka käy kaiken kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Mä kyllä tykkään nyt tällä hetkellä helman mitasta, joka tulee reippaasti alle polven :) Ainakin itse koen, että se nimenomaan imartelee, kun muut eivät näe, missä kohtaa polvi on, eli tällöin on illuusio ns. pidemmistä sääristä :D Vaikka eipä se säären pituuden huijaaminen olekaan mikään päätarkoitus pukeutumisessani :D

  VastaaPoista
 4. Salka: Tuo "polven hävittäminen" on aika hyvä juttu, mutta mielestäni se, että hameen helma loppuu pohkeen paksuimpaan kohtaan saa koko jalat näyttämään paksulta ja siksi tuota mittaa välttelen. Oman mekkoni helmaa nostin vähän vähemmän, eli pääosin nilkka näkyi, joten siinä tuo "paksuusefekti" ei tullut niin pahasti esille.

  Ja hei, säärten pituuden huijaaminen on silloin tällöin ihan ok. ;)

  VastaaPoista
 5. Oi, täydellinen paitapusero! Mulle kans!

  Midimitta on ollut itselleni vielä vieras, mutta voisihan sitä kokeilla. Tosin opettelin maksihelmoihinkin vasta kuluneensa keväänä - mä oon niin hidas...

  VastaaPoista
 6. Vimps: Äkkiä Vilaan ostoksille, luulen että puseroita on vielä siellä!

  VastaaPoista
 7. HYVÄHYVÄ! NINA sinä senkin hottis!

  VastaaPoista