tiistai 2. elokuuta 2011

Alekasa

tunnetila: jippii

Image and video hosting by TinyPic

Vanha sanonta pitää paikkansa. Ei kannattanut tälläkään kertaa lähteä merta edemmäs kalaan, ainakaan jos halusi tehdä mahtavia aleostoksia.

En löytänyt kaipailemiani uusia vaatteita New Yorkista enkä Montrealista, mutta kylläpä Kuopio-Oulu-akseli taas tarjoili parastaan. Raahasin matkalaukussa kotiin puolitoista viikkoa kestäneeltä kotimaan turneelta kasan vaatteita mahtavilla aleprosenteilla ja olen saldoon ihan älyttömän tyytyväinen.

Image and video hosting by TinyPic

Löysin kerralla uuden syystrenssin, kaksi pikkumekkoa ja maksimekon, alustoppeja/-mekkoja, puseron, housut, koruja jne. Seuraava urakka onkin käydä vaatekaappi läpi, heittää rikkinäiset vaatteet roskiin tai katsoa kannattaako niitä vielä korjata ja laittaa koko kaappi syksykuntoon.

Vaikka kesäinen sää vielä jatkuu, on ulkona silti jo syksyn tuoksu ja tuuli tuntuu viileämmältä. Onneksi kesälomaa on jäljellä vielä pari päivää. Sinä aikana ehdin saada vaateasiat kuntoon ja tavaraa mahdollisesti myös blogikirppikselle ja/tai Huuto.netiin.

Onpa ihana olla pitkästä aikaa kotona!

Teittekö te alelöytöjä?

5 kommenttia:

 1. Anonyymi2/8/11 16:38

  kylläpä sohvatyyny ja sohva näyttää tutulle!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Heh, taidanpa arvata kuka siellä kommentoi.. :) Kuva ostoskasasta otettu siis siskoni luona Kuopiossa.

  VastaaPoista
 3. Joo, tein! Lepardihame, paisleymekko, kangastossut, alusvaatteet, kuminauhoja, mitäkaikkea. Ehkä puolet tuosta pinosta oli alea, loput ei, mutta onpa tullut osteltua kesäloman kunniaksi kaikkea (kun ei todellakaan ollut tarkoitus)
  :)

  VastaaPoista
 4. Ilona: Heh, sä olet tullut mökillä höperöksi ja kun pääsit kaupunkiin menit shoppailusta sekaisin. :) Ei vaan, kiva että teit löytöjä. Varsinkin tuo paisleymekko alkoi heti kiinnostaa.. :)

  VastaaPoista
 5. It looks so beautiful and thanks for sharing such a wonderful post.

  VastaaPoista