keskiviikko 10. elokuuta 2011

Uusi ihonhoitosarja

tunnetila: testausta

Image and video hosting by TinyPic

L'occitanen manteli-omenasarjan ihonhoitotuotteet on nyt käytetty loppuun ja uusia ei saa mistään sillä sarjan valmistaminen on lopetettu. Pyörin hämilläni New Yorkissa Sephorassa ja mietin mitä sarjaa uskaltaisin vaativalle kasvojen iholleni kokeilla. Olen aiemmin tykännyt Benefitin tuotteista ja kun huomasin Benefitin tarjoavan myös kasvovoiteita päätin kokeilla niitä.

Image and video hosting by TinyPic

Valitsin erillisten päivä- ja yövoiteiden sijaan yhden voiteen jota voin käyttää aamuin illoin. Voide on Total moisture facial cream (isoin purkki kuvassa yllä). Voide tuoksuu ihanalta, on täyteläisen paksua ja samettista pintakuivalle ja herkälle iholleni. Voide kosteuttaa eikä jätä ihon pintaa rasvaiseksi. Se imeytyy nopeasti ja voide sopii erinomaisesti meikkivoiteen alle. Meikkivoidetta tarvitsee jopa normaalia vähemmän sillä se levittyy todella hyvin.

Sarjan silmänympärysvoidetta myyjä kehui parhaaksi koskaan kokeilemakseen joten olihan sekin pakko ostaa testaukseen. Voide on nimeltään It's Potent! ja kyllä, voiteessa todellakin on potentiaalia. En kärsi tummista silmänalusista riesaksi asti mutta silti olen
huomannut voiteen valaisevan katseen ihan eri tavalla mitä muut käyttämäni silmänympärystuotteet. Myös tämä voide on samettista ja paksua, mutta imeytyy nopeasti ilman hankausta.

Ainut huono puoli tuotteissa on niiden pakkaukset. Lasiset purkit on toki kauniita mutta lasisina ne ovat hyvin painavia joten ei tulisi mieleenkään ottaa niitä mukaan reissuun. Pidän myös huomattavasti enemmän pumppupulloista jotka ovat hygienisempiä kuin purnukat joista voidetta täytyy kaivella itse. Olen käyttänyt niin pitkään pumppupulloja että kaikki spaattelini ovat hukassa. Täytyisi pikimmiten ostaa uusia.

Kahden tuotteen ostajana sain lahjaksi pienen näytepullon päivävoidetta mutta sitä en ole vielä testannut. Netistä löytyneet käyttäjäkokemukset ovat siitäkin erittäin positiivisia, eli ehkäpä hommaan sitä ensi kesäksi kun iho ei kaipaa niin paksuja voiteita mitä nyt syksyn ja talven tullessa.

Parin viikon käyttökokemuksella olen uusiin ihonhoitotuotteisiini oikein tyytyväinen. Pettymystä ja aknea odotellessa...


Ps. Oletteko muuten tienneet että silmänympärysvoide kannattaa levittää nimettömällä? Sormista nimettömässä on vähiten voimaa joten kaikki meikki varsinkin ohuen silmänympärysihon alueelle kannattaa levittää sillä. Etusormella hankaus on kuulema usein liian voimakas. Tämän tiedon minulle jakoi MSCHICin ihana Janina. Kiitos Janina tästäkin tiedosta!

4 kommenttia:

 1. Nuo pakkaukset on niiiiiin ihanat ja näyttäis maailman hienoimmilta kylppärin hyllyllä! Muuten ostaisin heti, jos en olisi nyt vannoutunut luonnonkosmetiikkaan. Ehkä ostan nuo, tyhjennän pakkaukset ja laitan tilalle Weledaa? :D

  VastaaPoista
 2. Kesälomareissulta ei tarttunut mukaan juuri mitään (sama kummallinen ostamattomuus vaivasi myös minua, sinänsä kyllä ihan hyvä!), ei edes Sephorasta! Kiitos vinkistä, näitä tarvitsee seuraavaksi tähyillä (ei ollut vielä Italian ja Etelä-Ranskan Sephoroissa). Voin kyllä sitä vastoin suositella Urban Decayn Primer Potionia! Mitkään silmämeikinpohjustajat ei oo aikaisemmin mulla toimineet muutamaan tuntia pitempään, mutta tämä toimii. En kyllä edes halua tietää millä kemikaaleilla... :D

  VastaaPoista
 3. Mä käytän keskisormea... tyypillistä, sanoisin! Hih.

  Benefit on tuttu ainoastaan yhden meikkituotteen kautta, ihonhoitotuotteita en ole merkiltä testannut. Pitäisikin tehdä jotain juttua siitä omasta Benefit-tapauksesta.

  VastaaPoista
 4. Eeva: Pakkaukset on kyllä tosi ylelliset. Mä voin antaa nuo sinulle sitten kun ne on tyhjät. Täytät sitten Weledalla tai millä ikinä haluatkin. :)

  kaisailona: Oooh, Italia ja Etelä-Ranska... Kuulostaa täydelliseltä! Ja kiitos silmämeikinpohjustusvinkistä!

  Vimps: Kirjoittelepa omasta Benefit-kokemuksestasi. Omani ovat vain positiivisia joten jos sieltä on tulossa jotain muuta niin odotan mielenkiinnolla. :)

  VastaaPoista