sunnuntai 14. elokuuta 2011

Väriä sääriin

tunnetila: kekseliäisyys

Image and video hosting by TinyPic

Mitä tehdä kun on kiire illan kemuihin ja juhlakuntoon laittautuessaan huomaa jalkojen ja ylävartalon olevat täysin eri väriset? Pieni päivetys katosi sääristäni heti loman jälkeen, käsivarret ovat kuitenkin vielä hieman ruskettuneet. Ongelman voi ratkaista itseruskettavalla (tällä kertaa ei ollut aikaa odotella värin muodostumista) tai sukkahousuilla (sandaaleiden kanssa sukkahousut eivät ole ratkaisu). Hädissäni pengoin kosmetiikkavarastojani ja löysin kuin löysinkin ongelmaan täydellisen ratkaisun.

Sain keväällä Lumenelta testattavaksi Ihon sävyn heleyttäjän (sävy 1 Honey Glow) jota olen sekoittanut nestemäiseen meikkivoiteeseen ja käyttänyt saadakseni kasvoille kaunista hehkua. Nyt nappasin tuon saman purkin ja mihinkään tuotetta sekoittelematta levitin sitä sääriini. Aluksi näytti että sain aikaan katastrofin, heleyttäjä oli todella paljon tummempi mitä säärieni iho (olen siis hyvin vaalea), mutta ilokseni voide imeytyi nopeasti ja levittyi tasaisesti kun sitä malttoi hetken hieroa.

Sääret saivat kauniin sävyn ja bonuksena juhlaan pientä shimmeriä. Vitsit että olin tyytyväinen keksintööni! Lopuksi sipaisin varpaankynsiini Lumenen aniliininpunaista (26 Hellepäivä) kynsilakkaa ja päälle pikakuivattajaa. Ajattelin, että jos heleyttäjä ei toimikaan on parasta saada katseet pois kalmankalpeista jaloista ja kiinnittää ihmisten huomio kirkkaan värisiin kynsiin. Lopputulos oli kokonaisuudessaan hyvin onnistunut!

Käytättekö Te hehkua tuovia voiteita kasvoille tai vartalolle? Entä osaisitteko suositella oikeasti vartalolle tarkoitettuja tuotteita?


Ps. Myymälässä muutamia juttuja uutta kotia vailla!


2 kommenttia:

 1. Itse haluaisin ostaa tätä:
  http://www.lily.fi/juttu/prtty-peaushun-aka-unelmatuote
  mutta tällä hetkellä budjetti ei salli enkä uskalla lähteä seikkailemaan nettishoppailun parissa täällä vierailla mailla.

  Lumenen heleyttäjän olen minäkin todennut toimivaksi kesäsääriin, harmi vain kun tuubi on niin pieni. Rimmelillä oli ainakin muutama vuosi sitten lähes vastaava, mutta oikeasti vartalolle tarkoitettu tuote, en tiedä myydäänkö sitä enää. Toimii kivasti, mutta Lumene on vielä parempi.

  VastaaPoista
 2. .Nekku.: Ai sinäkin olet käyttänyt Lumenen heleyttäjää sääriin! Ja minä kun (taas) luulin keksineeni hätäpäissäni jotain uutta ja ihmeellistä. :)

  Onkohan noissa kasvoille ja vartalolle tarkoitetuissa tuotteissa oikeasti muuta eroa kuin purkkien koko?

  VastaaPoista