torstai 25. elokuuta 2011

Syysunelma

tunnetila: innostus

Image and video hosting by TinyPic

H&M:n showroom oli tänään täynnä syysvaatteita ja voi miten nautinkaan tummien värien harmoniasta! Perinteisten talvivärien joukossa loisti pikanttina lisänä räiskyvä oranssi, hehkuva punainen, metsänvihreä, turkoosi ja sinapinkeltainen. Kaikki kauniita ja syviä värejä jotka loivat muuten tummanpuhuvaan väriskaalaan elävyyttä. On oikeasti mielenkiintoista miten voin pitää vahvoista ja kirkkaista väreistä näin paljon ja nauttia niiden aikaansaamasta energisyydestä, mutten silti pysty pukeutumaan niihin.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Asustepuolella pääasialliset värit olivat musta ja konjakinruskea, ja asusteissa, kuten takkienkin kauluksissa, oli käytetty paljon tekoturkista. Korut olivat pääosin massiivisia ja näyttäviä, metalleina tarjolla molempia, hopeaa ja kultaa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hypistelin syysmalliston paksuja neuleita ja olisin kelpuuttanut itselleni niistä useita. Yksi neuleista oli kuitenkin ylitse muiden, musta vuorillinen neuletakki (kuvassa yllä) joka iski tajuntaani välittömästi. Ikäväkseni en muistanut katsoa viikkoa jolloin neuletakki saapuu kauppoihin, sitä on siis alettava kyttäämään aktiivisesti. Näen jo itseni kääriytyneenä tuohon hieman "rähjäiseen" ihanuuteen talvisin jäätävässä työhuoneessani.

Neuleen liikkeisiin saapumista odotellessa aion kuitenkin ottaa (luvatusta) lämpimästä viikonlopusta kaiken irti ja käyttää vielä pari päivää kesävaatteita. Kuljetteko te vielä kesäisissä vaatteissa vai joko olette siirtyneet nauttimaan syysgarderobeistanne?


8 kommenttia:

 1. Wau, todella kaunis neule!

  VastaaPoista
 2. Mullemullemulle noi punaiset sortsit! Ja toi myssy, jossa on punainen tupsu <3 Tosin ne on varmana epäreilusti kuitenkin sitä gaddäämn H&M Trendiä, jota ei täällä landella myydä. Että joo, syksyvaatteita mulle, kiitos :D

  VastaaPoista
 3. heh, minäkin shoppailin , tarjoustalossa,, ostin jumppavaatteita.. ihanaa kun värit tulevat taas esille

  VastaaPoista
 4. your blog is very fine, I love it, Thanks!!!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, värejä! Vielä on kesävaatteita käytössä kun säät sallii, mutta nuo HM:n uutuudet saavat odottamaan syksyä :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Kamicha: Eikö olekin! Kytätään sitä sitten yhdessä. :)

  tiiti: Ainakin tuo myssy on Dividedia ja tulossa liikkeisiin jo ensi viikolla. Eli ei kun metsästämään! Shortseista en osaa sanoa mitä mallistoa ovat tai milloin tulevat liikkeisiin.

  aikatherine: Tarjoustalosta tms. paikoista tekee kyllä välillä hyviä löytöjä jos niissä jaksaa penkoa.

  shahanara: Thanks!

  HeidiV: Kiva jos inspiroiduit! Värit oli kyllä mallistossa todella kauniita ja reippaan syksyisiä.

  VastaaPoista
 7. ihana punanen takki <3

  VastaaPoista
 8. henna: Tuo takki ihastutti monia ja on kyllä kaunis. Siitä syksyn ostoslistalle.. ;)

  VastaaPoista