tiistai 30. elokuuta 2011

Uutta Aarikkaa

tunnetila: yllätys

Image and video hosting by TinyPic

Uskoisitteko yllä olevan runsaan kettinkikuvan esittävän kotimaisen Aarikan ensi kesää? Perinteisten värikkäiden puuhelmien lisäksi ensi kesän Aarikka näytti Finnish Catwalkissa runsaine "puukettinkeineen" uudistuneelle ja hauskalle.

Kuvassa alla olevaan massiiviseen mutta silti kevyeen (valko-kulta) kokonaisuuteen on saatavilla myös kalvosimet, tai siis hyvin leveät rannekorut jotka muodostuvat useista kerroksista valkoisia puuhelmiä. Nuo korut olivat upeat näytöslavalla ja tekivät vaatimattomastakin asusta näyttävän.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Pleksiin upotetut puuhelmet taas näyttivät kaukaa hyvin mielenkiintoisilta. Läpinäkyvää pleksiä kun ei kauas näy niin korusta tuli vaikutelma että puupallot ovat ilmassa tai kiinni vaatteessa. Hauskoja uusia ideoita.

Kuvissa on siis vain murto-osa näytöksessä nähdyistä koruista. Kuten sanottu, Aarikan sisääntulon jälkeen muuten aika hiljainen yleisö puhkesi spontaaneihin aplodeihin. Siitä viimeistään tiesi että jotain on nyt Aarikalla tehty oikein.

Mitäs sanotte uutuuskoruista, tai yleensäkin Aarikasta? Omistatteko Aarikan koruja, uusia tai vanhoja?


9 kommenttia:

 1. Ooh,

  nämähän ovat aivan uutta Aarikkaa.
  Olen ollut aika kyllästynyt Aarikkaan jo hyvin pitkään, mutta tämä metamorfoosi kiinnostaa kyllä. Nuo ovat erittäin vangitsevia - hyvässä ja pahassa.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Googletin Minna Parikkaa ja päädyin tänne, kiva blogi sinulla. Taidanpa tulla toistenkin ja ilmoittautua samalla lukijaksi. Tervetuloa vastavierailulle blogiini http://luksustaarjessa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. En ole ikinä mitenkään hirveästi innostunut Aarikasta vaikka mulla yksi rintakoru onkin, mummun peruja. Mutta tuo valkoinen jättimäinen helmikaulakoru vei kyllä sydämeni samantein. Taidan tästä lähteä spreijailemaan puuhelmiä... ;D

  Puuhelmet ja pleksi taas ei oikein jaksa sytyttää. Jotenkin tuo pleksi on koruina jo niin nähty etten jaksa siitä enää innostua vaikka sen luoma näköharha onkin jännä.

  VastaaPoista
 4. Oooh! Olen ollut jo pitkään vanhankin Aarikan fani, mutta wau, kehityssuunta näyttää hyvältä

  VastaaPoista
 5. Olen jo kauan epäillyt Aarikan taitoa uudistua - nyt en enää! Loistavaa uuden ja vanhan yhdistelyä. Puukettinki vetosi minuun eniten.

  VastaaPoista
 6. Mulla on jotain vanhaa Aarikkaa, jota olen saanut lahjaksi jostus 17-kesäisenä. Silloin en niistä tykännyt, mutta nyt kun sattuivat tulemaan kanikopissa vastaan, ajattelin tarkastella niitä uudemman kerran. Saas nyt sitten nähdä, mutta osa näistä uusista Aarikoista on aika kivoja. Tuo massiivinen valkoinen kaulajuttu on suosikkini, koska se on niin ...no, massiivinen.

  Niin ja hei, blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista
 7. Tiiät kertomattakin, että tykkään paljon Aarikasta :)

  VastaaPoista
 8. Leena: Samaa mieltä, oikein onnistuneita uudistuksia!

  Riina: Kiitos Riina, kiva että löysit tänne! Tulen ehdottomasti vierailemaan blogissasi! :)

  Rhia: Tuo valkoinen koru oli
  todella kaunis ja tykkäsin niistä "rannekkeista" tosi paljon. Harmi etten saanut niistä kunnollista kuvaa.

  Hanna: Eikö?! Vanha fanikin voi ilahtua uusista jutuista kun ne eivät vie merkkiä huonompaan suuntaan. :)

  Salla: Puukettinki on kyllä hieno. Ja noin runsaana se riittää tekemään tavallisesta farkut-teeppari -asusta upean!

  Vimps: Kiitos tunnustuksesta! Minulla ei taida tällä hetkellä olla yhtään Aarikan korua, saas nähdä onko ensi kesänä kun nämä tulevat myyntiin... ;)

  Petra: Niin tiiänkin! :) Ja hei, sinullehan mä annoin sen ainoan Aarikan koruni, sen sateenvarjon.

  VastaaPoista
 9. Huippua! En oo ennen merkille hirveesti lämmenny, nyt oon vähän rakastunut :)

  VastaaPoista