keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kengät ja kaljaa

tunnetila: kiinnostus

Image and video hosting by TinyPic

Huomenna se starttaa Helsingissä, nimittäin Heineken Style Nuggets. Uudenlainen tyylikonsepti on jo kiertänyt muualla Suomessa ja saapuu huomenna kiertueen lopuksi kymmeneksi päiväksi Helsinkiin. Pari viikkoa sitten olin Jyväskylässä ja Style Nuggets oli silloin siellä.

Konsepti toimii seuraavasti: pikaruokalamaisessa ympäristössä voit tilata pöytääsi erilaisia nuggetteja, eli vaikkapa kaljan ja kengät. Tarjolla on siis Heinekenin olutta ja My o My -liikkeen tuotteita. Voit myös (kerrankin) ottaa miehen mukaasi shoppailemaan. Istutat miehen loosiin, tilaat hänelle oluen, ja ehdit itse rauhassa tutkailla My o My:n valikoimia. Tarpeeksi kauan kun istutat miestä (useammalla) kaljalla niin pian hän muuttuu jo niin höveliksi että ostaa sinulle haluamasi kengät kun "mä tulisin näistä ihan tosi onnelliseksi!" (Tai sitten ei....)

Heineken Style Nuggets toimii myös klubina ja siellä järjestetään jos jonkinlaisia kinkereitä joka ilta. Ohjelman näet täältä.

Konteista rakennettu baari/vaatekauppa/pop up-radio nousee 1.9. Halkolaiturille Pohjoisrantaan ja on auki joka päivä klo 15- 24. (Huomenna, avajaispäivänä ovet avataan klo 20.00.) Toivotaan kauniita iltoja seuraaville kymmenelle päivälle jotta ihmiset lähtisivät liikkeelle ja tutustumaan uuteen juttuun!

Kävittekö muiden kaupunkien Style Nuggets tapahtumissa tai aiotteko käydä Helsingissä Halkolaiturilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti