tiistai 16. elokuuta 2011

Viimeinen kesäpäivä

tunnetila: siinäkö se sitten oli?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

mekko Banana Republic, neule Fifth Avenue Shoe Repair,
laukku MET Alexander McQueen, koru Pieces,
espadrillokset Accent


Lehdessä kehoitettiin eilen nauttimaan helteistä vielä alkuviikko, sen jälkeen on kuulema syksyä ilmassa. Ainakin Helsingissä kesäinen sää loppui jo viikonloppuna ja sadekausi alkoi heti arjen koittaessa. Onneksi ehdin viikonloppuna käyttää vielä kerran hametta paljaiden säärien kanssa. Enää ei tulisi mieleenkään.

Syksyllä New Yorkista ostamani silkkimekko on jäänyt kokonaan tänä kesänä käyttämättä vaikka ostin sen kesää silmälläpitäen. Mennyt kesä oli kuitenkin niin helteinen ettei tullut mieleenkään pukeutua vuorilliseen mekkoon. Taidan siis, kesäisestä satama-kuosista huolimatta, käyttää mekkoa jatkossakin myös talvisin.

Onko teillä erikseen kesä- ja talvivaatteet vai erottaako teidät eri sesongeista ainoastaan asujen päälle lisättävät paksut neuleet tai villatakit?

3 kommenttia:

 1. No oli kyllä melkoinen antikliimaksi ne luvatut "helteet". Suorastaan kiukutti kun oli jo ehtinyt riemuita :D.

  Mun talvivaatteet pitää sisällään kasan villapaitoja ja välihousuja joita kasaan ja kerrostan hepeneksien päälle. (Ei muuten oo yhtään ikävä niitä välihousuja jiiänee, yyh.)

  Hienosti btw matsaa tuon hameosan kuvio ja raidat tuohon taustamaisemaan :D

  VastaaPoista
 2. aivan ihana hameosan kuvio! näyttää nopeasti katsottuna kaupunkimaisemalta. :)

  VastaaPoista
 3. Midinetti: Sääennusteissa puhutaan edelleen joistain lämpimistä päivistä. Häh, ei oo vieläkään näkyny vai enkö mä vaan tajua..

  Salla Salminen: Kiitos Salla! Tyksätyin itsekin kovasti tuohon kuvioon ja vaikken normaalisti sinistä käytäkään niin mekko tuli silti ostettua. Eikä harmita. :)

  VastaaPoista