perjantai 9. syyskuuta 2011

Etana

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Työkaveri lähetti minulle tekstiviestin jossa luki: "Olen tänään etana." Naureskellen ihmettelin miksi hän on etana ja toiseksi, miksi ilmoittaa siitä minulle. Vastasin viestiin jotain kummastellen jolloin hän kertoi ettei siis tule tänään työpaikalle. "Niin siis etänä, etätyöpäivä!" "No niin niin, mikä siinä on niin vaikea ymmärtää?" Tuosta, Nokian tekstinsyöttäjän arvailusta lähtien, etätyöpäivinä ovessani on lukenut ETANA.

Olin tänään pitkästä aikaa etana ja voi ihanuus miten paljon sainkaan aikaan! Istuin koneella hievahtamatta aamusta lounasaikaan asti työstäen yhtä projektia ja sain tuossa ajassa valtavasti valmista kun kukaan ei ilmestynyt työhuoneeni ovelle uusien työtehtävien, tyyliin "voisitko hei auttaa tämän kanssa, mieluiten heti" tai "apua, kriisi, tuutko kattomaan tätä samantien", kanssa.

Image and video hosting by TinyPic

villatakki Global Essentials, paitapusero Benetton,
housut Monki, tossut Tory Burch


Lounaalla kävin Siltasessa (erittäin positiivinen yllätys, pääruoka runsaan salaattipöydän kanssa maksoi 9€!) ja kun yhdistin hyvään lounaaseen vielä parempaa seuraa, niin päivä tuntui suorastaan loistavalta. Varsinkin kun oli niin kaunis ilma että lounaan saattoi nauttia Siltasen aurinkoisella terassilla.

Etätyöpäiviä täytyisi selvästi pitää enemmänkin. Päivä kun onnistui kaikin puolin yli odotusten!

Kiitos kuvista Vimps!

4 kommenttia:

 1. Äh, mullapa oli vielä parempaa lounasseuraa! Teit mun perjantaista niin paljon paremman!

  Aurinko, hyvä ruoka, parempi seura. Vain skumppa puuttuu!

  VastaaPoista
 2. Pakko taas kommentoida, kun olet Nina niin ihana! Ihmettelen, miten parin kuvan vilkaisusta ja muutaman rivin lukemisesta voi tulla niin hyvä ja inspiroitunut olo. Olo on niin kotoinen täällä blogissasi.

  Ja aivan upea tuo sinun neuleduffelisi. Eikö se ole jo useamman vuoden nähnyt yksilö? Jos muistan oikein, niin arvokkaasti on duffeli ikääntynyt. =)

  VastaaPoista
 3. Vimps: Skumppa olisi kyllä kruunannut päivän. Mutta onneksi on kivaa ilmankin!

  Virpi: Voi että Virpi, ilahduin kommentistasi ihan valtavasti! Kiitos kivoista sanoistasi. Kirjoitit vielä vähemmän kuin minä, ja jo noista sanoista tulin onnelliseksi. :)

  Ja oikein muistit, neuletakki on ostettu vuonna -98, olen käyttänyt sitä ahkerasti kaikki nämä 13 vuotta(!!!!) eikä se ole mennyt miksikään. Lempivaatteeni ikinä!

  VastaaPoista
 4. Tuo neuletakki näyttää ihanan lämpöiseltä ja mukavalta. Alan kyllä metsästämään itselleni jotain samantyylistä, vielä kun löytäisi yhtä kestävänkin :)

  VastaaPoista