maanantai 26. syyskuuta 2011

Lottovoitto

tunnetila: jeeeee!!!!

Image and video hosting by TinyPic

Pyydän heti anteeksi kaikilta (esim. AnneVeeltä) jotka syöksyivät tänne raflaavan otsikon mukana harhaanjohdettuina. En siis, ikävä kyllä, voittanut lotossa miljoonia. (Toki yritin, oikein neljän rivin voimin. Mikä ihme siinä on ettei ikinä arvaa niitä seitsemää numeroa oikein?? Ei kuulosta yhtään vaikealta mutta hitto sentään...)

Kohtasin kuitenkin viime viikolla Henkkiksen koruhyllyllä näyn, joka tuntui minusta lottovoitolta (sama fiilis kuin kuusi oikein, ei nyt sentään liioitella ja verrata vitosen sormusta miljooniin). Hyllyssä kimmelsi koko kesän metsästämäni sormus joka jo kertaalleen myytiin loppuun kaikkialta. Oli pakko hieraista silmiä ja kun näky pysyi edelleen nappasin sormuksen käteeni, pujotin sormeeni ja juoksin kassalle.

"Hei! Tuota, mä laitoin tän sormuksen sormeen ja nyt en saa sitä irti... Mut ei se mitään kun mä ostan tän joka tapauksessa. Tää on IHANA!!" Myyjätär tuijotti maailman onnellisinta ilmettäni epäuskoisena ja leikkasi laput sormuksesta irti sen ollessa tiiviisti sormessani. Kun laput oli poissa ja sormus maksettu sormus ei enää kiristänyt yhtään vaan oli täydellinen!

Kuka kaipaa lottovoittoa kun onnellisuuden saa ostettua vitosella? (Aion silti lotota ensi viikonloppuna. Sormuksen löytymisen jälkeen on ollut niin loistava fiilis että onni voisi olla mukana myös ensi lauantaina...)

2 kommenttia:

  1. En kerinnä ees kahtoo otsikkoo, ku tuijotin tuota kuvaa miettien, että mikäs kiekura se tuo on ja mihin sitä käytetään!;)

    VastaaPoista
  2. AnneVee: Haahhahahaha! No, huomio kiinnittyi kuitenkin johonkin, tällä kertaa kuvan kummalliseen kiehkuraan. :)

    VastaaPoista