keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Kesän suosikkimeikit

tunnetila: yllätys

Image and video hosting by TinyPic

Käytin menneenä kesänä enemmän meikkiä kuin koskaan aikaisemmin. Tai ehkä teininä meikkikokeiluni menivät hieman pidemmälle ja olivat vielä värikkäämpiä, mutta menneenä kesänä käytin lähes päivittäin kynsilakkaa ja huulikiiltoa ja se on enemmän kuin kymmeneen viime vuoteen yhteensä!

Lempparimeikit viime kesänä arjessa olivat kynsissä Lumenen vaaleanpunainen sävy 4, Lumottu uni, huulilla Inglotin Sleeks huulikiilto sävy numero 38. Molemmat sävyt olivat hyvin vaaleita, lähes valkoiseen taittavia vaaleanpunaisia ja ne toivat päivettyneelle iholle kivasti lisää hehkua ja tekivät lähes meikittömän ilmeen hieman huolitellummaksi.

Juhlassa tai muuten vaan revittelyä kaivatessani lakkasin kynteni Make Up Storen metron oranssilla lakalla nimeltä Kristel 001 ja huuleni saivat niin ikään oranssia sävyä Lumenen huulilakalla numero 5.

Varpaankynnet olivat koko kesän aniliininpunaiset, sävynä Lumenen numero 26, Hellepäivä.

Huulikiillon ja kynsilakan käytön opettelu tuotti tulosta ja nyt haluaisin löytää uudet luottosävyt syksyksi ja ehkäpä vielä toiset sydäntalveksi. Vitsit miten kivaa meikkien kanssa onkaan pelata!

(Make Up Storen kynsilakka ostettu itse, muut meikit saatu blogin kautta.)


Ps. Meikkileikit saavat silloin tällöin myös epätoivon ja raivon partaalle. Laitoin eilen syysfiiliksissä aamulla tuota tummempaa huulilakkaa ja kiedoin kaulaani lämmittämään Hermés huivini. Eipä aikaakaan kun huivi osui vahingossa huuliini ja nyt on paksussa silkkihuivissa oranssia huulilakkaa. Yritin ensihätään poistaa tahraa vedellä, ei auttanut. Seuraavaksi laitoin huiville hyvin pienen tilkan nestemäistä sappisaippuaa ja annoin vaikuttaa hetken. Huulikiilto pysyi huivissa, ainoastaan huivin väri haalistui siltä kohdalta. Voi että keljuttaa!!! *tähän perään monta kirosanaa*

4 kommenttia:

 1. I hear you! Enpä tiedä kovin montaa kivempaa juttua. :)

  VastaaPoista
 2. .Nekku.: Heh, kommenttiasi ei ollut vaikea arvata. :) Mutta Nekku hei, sun meikkileikit on ihan mielettömiä, mulla riittää kun laitan huulikiiltoa niin työkaverit kohahtaa "Ooooohhh!"

  Täytyypä muuten lisätä postaukseen Ps. meikkileikit alkoi nimittäin eilen tympiä... :)

  VastaaPoista
 3. Vedenkestävien meikkien (esim. silmämeikin) poistoaineella lähtee tahrat vaatteista. Mikä tahansa halpiskin on tähän saakka käynyt.

  VastaaPoista
 4. Eveliina: Järjettömän hyvä vinkki! Pakko testata. Kiitos!!! <3

  VastaaPoista