perjantai 30. syyskuuta 2011

Aikuisuutta?

tunnetila: väsynyt

Image and video hosting by TinyPic

Tällä viikolla olen työpäivien jälkeen käynyt mm. elokuvissa (suosittelen lämpimästi jos pidät Kaurismäen tyylistä), tutustunut Lumenen syysuutuuksiin (taas löytyi heti pari uutta lempparia joista täytyy joskus kirjoitella tarkemmin), juhlinut työkaverin pyöreitä vuosia (nam!) ja nostanut maljan 120 vuotiaan Fazerin uudelle lanseeraukselle (F-lehti, ilmestyy kolme kertaa vuodessa ja on saatavilla mm. Fazerin kahviloista ympäri Suomen ja luettavissa myös netissä).

Tämän lisäksi piipahdin tutustumassa keskiviikkona avattuun Musiikkiteatteri Koittoon ja sitä ennen kuulin Vero Modan, Gancian ja Elle -lehden hauskasta Unelmien mekko 2012 -kisasta.

Välillä tapahtuu niin paljon kaikkea kivaa ja kiinnostavaa että yöunet jää väistämättä toiseksi. Ennen tuntui että viikot mentiin matalalentoa ja viikonloppuisin elettiin. Nykyään viikonloput tulee nukuttua ja rentouduttua, viikolla riittää vilskettä. Tämä taitaa olla sitä aikuisuutta.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kuvat Fazerin tilaisuudesta

1 kommentti:

  1. Milla: Voi että nuo olivat niiiin herkullisia kaikki! Ikävä ettei meillä kotona asu huippukokkia joka vääntäisi ihania suupaloja tuosta vaan. :)

    VastaaPoista