maanantai 12. syyskuuta 2011

Mä mielummin seison, kiitos

tunnetila: hengitysvaikeudet

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pusero Lindex, vyö Jimmy Choo for H&M,
housut Samuji, kengät 100% Donna


Onko teillä kenkiä jotka on tarkoitettu istumista varten (= sattuu liikaa kävellä mutta näyttää hiton hyvältä jalassa) tai mekkoja jotka istuvat päälle täydellisesti (= ovat niin kireitä ettei ne päällä voi harkitakaan istumista)?

Tunnustan omistavani ainakin yhden kyseiseen kategoriaan kuuluvan asusteen. Jimmy Choo for H&M -malliston leveä nahkavyö on niin jämäkkä että en voi kuvitellakaan istuvani se päällä ilman pallean puristumista kasaan. Mutta hieno se on!

Töissä hengittelin päivän syvään ja hartaasti superleveä paitapuseron helma vapaana liihotellen, mutta työpäivän jälkeen kun tapasin ystäväni tein asusta hieman siistimmän kuromalla helman leveällä vyöllä kasaan. Asu sai heti ryhtiä ja niin sain minäkin. Oli pakko pitää hartiat takana ja vatsa sisässä jotta vyö ei olisi puristanut. Seisominen oli ihan ok, istumista en edes harkinnut.

Vyö on ihana, mutta en usko että sitä tulee enää tämän päivän seisoskelukokemuksen jälkeen käytettyä. Olisiko joku, minua vyötäröltään hoikempi, kiinnostunut vyöstä? Vyö muuttaisi mielellään uuteen kotiin jossa se pääsisi oikeuksiinsa ohuella uumalla eikä siitä tulisi fiilistä kropan kasassa pitävästä painonnostovyöstä.

4 kommenttia:

 1. Löysin äskettäin jotain kiertotietä tämän blogin, ja tässä viime päivinä olen selaillut melkein kaikki postaukset läpi ihan innoissani. Tykkään todella paljon tyylistäsi, ja olen jo saanut monta kivaa ideaa täältä. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 2. Lora: Heippa Lora, ja iso kiitos kommentistasi! Uusia lukijoita on aina kiva saada, toivottavasti jaksat jatkossakin lueskella höpinöitäni. Kivaa syksyä sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Hengittämisestä viis mutta tuo paita se vasta ihana onkin! Olisi oikeastaan mukava saada kuva myös takaa.

  Jaan kyllä nuo mietteesi muutenkin, vöitä en käytä mutta "istun kiitos mielelläni" -kenkiä löytyy kyllä kaapista. Olen yrittänyt vähän karsia niitä mutta jotkut parit eivät vain jotenkin suostu lähtemään enää meiltä mihinkään.

  VastaaPoista
 4. kottarainen: Tuo paita on kyllä ihan kaapu, joka suuntaan leveä. Luulen että blogissa on siitä kuvia ainakin sivusta mutten nyt löydä niitä. Äh!

  Ja nuo kengät, se on kumma miten jotkut ei vaan suostu poistumaan talosta vaikka kuinka yrittäisi.. ;)

  VastaaPoista