sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Käännetyt varret

tunnetila: tohkeissaan

Image and video hosting by TinyPic

Käytän ihania BilliBin mokkasaappaita ihan liian harvoin. Saappaan varsi on sen verran kapea että saapas näyttää mielestäni paremmalta hameen kuin housujen kanssa. Kuljen kuitenkin housuissa noin 70% ajasta ja kun minulla on muitakin "hamekenkiä" niin mokkasaappaat jäävät liian usein kakkoseksi.

Viikonloppuna kenkäkauppoja kierrellessäni katselin kaiholla lyhyempivartisia ruskeita mokkanilkkureita mutten viitsinyt ostaa niitä sillä muistin että kaapista löytyvät jo (kohtalaisen kalliit) BilliBit. Kotona sovittelin saappaita ja silloin se iski! Mitä jos käännän saappaan pitkän varren kaksinkerroin? Testasin ideaani heti ja voilà, saappaat saivat täysin uuden ilmeen.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pörröliivi Lanvin for H&M, neule JC,
housut Monki, huivi Your Face, vyö Nini's,
saappaat BilliBi, kassi Weekday


Saappaat pääsivät ulkoilemaan heti ja voi että, tykkään saappaista myös uudessa mitassa! Läheltä katsottuna käännös näyttää hieman hassulta, mutta en usko että kovinkaan moni kiinnittää huomiota kenkiini. Tai ainakaan jää miettimään että mitäs kummallista tuossa olikaan..


Mitäs sanotte, voisitteko Te käyttää saappaita näin vai näyttääkö ihan tyhmältä?? Minusta tuntuu että sain uudet kengät ja keksin heti paljon asuja joihin yhdistää kengät käännetyin varsin.


Ps. Kengistä puheen ollen, nyt muutama pari Huutiksessa.


6 kommenttia:

 1. Hienoa että keksit tuollaisen helpon tavan saada kengät käyttöön, ei näytä ollenkaan tyhmältä ainakaan minun silmääni, vaan oikein hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Lora: Kiitos Lora! Käytin saapaita käännetyin varsin nyt toista päivää putkeen ja vitsit että tuo oli hyvä veto! :)

  VastaaPoista
 3. mun mielestä noi näyttää tolleen jopa kivemmalta! :)

  VastaaPoista
 4. Salla: Oooh, onpa hauska että ajattelet noin! Mäkin tykkään näistä kovasti.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää ja idea on mahtava. Multa löytyy Shabbies Amsterdam lyhytvartiset vaalean beigenharmaina. Ihan lempparit. http://www.zalando.co.uk/shabbies-amsterdam/

  VastaaPoista
 6. Nasu: I-H-A-N-A-T noi sun kenkäsi!!!! Varmaan ihan täydelliset (tukevat mutta pehmeät) jalkaan.

  Ja kiitti! Ei tuon luovempaa ratkaisua tarvita kun kenkien ilme muuttuu täysin.

  VastaaPoista