keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kaikki on lopussa

tunnetila: jee ja höh

Image and video hosting by TinyPic

Olipa dramaattinen otsikko. Joka on ihan totta.

Kirjoittelin hetki sitten miten kaikki suihkusaippuat, kuorintavoiteet yms. ovat lopussa. Nyt huomasin lopuillaan olevan myös kasan meikkejä. Kuvassa olevat tuotteet on omaan makuuni ihan huippuja, joten on pakko kirjoittaa niistä vähän.

Biothermin Biocils on mielestäni paras silmämeikinpoistoaine jota olen koskaan käyttänyt. Meikki lähtee hankaamatta ja silmiä hieromatta, ei kirvele eikä tee herkkiä silmiäni punaiseksi. Ja tärkein ominaisuus, silmänympärykset eivät jää meikinpoiston jälkeen rasvaiseksi. Ostin tuotteen keväällä kosmetiikkaliikkeen poistohyllystä joten nyt pelkään ettei tuota ole enää saatavilla.

Make Up For Everin HD-meikkivoide on suorastaan jumalainen. Ohut, sopivan peittävä, jättää kuulaan ja meikittömän oloisen pinnan, ei kuivata ja antaa ihon hengittää meikkivoiteen alla. Ihana tuote jota kehuin jo täällä, käytössä ympäri vuoden.

Kuvan viimeinen tuote, Maybellinen Falses ripsiväri on myös huippu! Lopputulos toki on meikatun oloinen, mutta se pituus, tuuheus ja katseen intensiteetti mitä tuotteella saa aikaan on omaa luokkaansa. Hinta-laatusuhde on tässä tuotteessa huipussaan. Lisää tuotteesta vanhassa arviossani.

Nuo kaikki tuotteet ovat siis lopussa ja on aika ottaa itselle uusia meikkejä päivittäiseen käyttöön. Sain kesällä ison kasan Lumenen uutuustuotteita kokeiltavakseni joten nyt jokaisen kuvan tuotteista pääsee korvaamaan Lumenen vastaava tuote. Silmämeikin jatkossa poistaa Lumenen Waterproof silmämeikin poistoaine, ripsivärinä toimii
Natural Code Eye Dramatizer Volumen Maximoiva Mascara Waterproof ja meikkivoide on HD:n tapaan kevyt Luminous Touch Kuultomeikkivoide. Saas nähdä miten kotimainen tuoteperhe pärjää vertailussa maailmaa valloittaneiden suurempien merkkien kanssa. Peukut on kovasti pystyssä!

Onko mikään tuotteista, vanhoista tai uusista, teille tuttu? Löytyykö mielipiteitä tai muita suosituksia?


6 kommenttia:

 1. Tyyppi käyny selkeesti jonkun otsikointikurssin.:D

  VastaaPoista
 2. AnneVee: Taasko mä sain sut huijattua lukemaan postausta liikoja lupaavalla otsikoinnilla?! Heh, joko mä olen hyvä tai sit sä olet helppo. :)

  VastaaPoista
 3. No tällä kertaa kuva kyllä paljasti juonen samalla silmäyksellä, mut jos käyttäisin blogilistaa, niin taatusti olisin mennyt lankaan! Käytän kuitenki google readeria eli luen joka tapauksessa;)

  VastaaPoista
 4. Lumene on tuttu ja turvallinen, esim. ripsarit sopii herkille silmilleni. Kotimaisuus + marjat aineksina plussaa!

  Odotan tässä tulevaksi piakkoin naistenlehden tilauskylkiäisenä pakettia Lumenen meikkejä ;)

  Biothermin silmämeikinpoistoaine kuulostaa hyvältä, taidan kokeilla kun nykyinen loppuu. Lumenen Natural Code -silmämeikinputsari on myös hyvä, ei hankaa eikä punoita.

  VastaaPoista
 5. HeidiV: Minäkin tykkään Lumenen tuotteista ja olen ylpeä sen kotimaisuudesta ja innovatiivisuudesta.

  VastaaPoista
 6. Minä tykkään tosi paljon Lumenen Blueberry Curl -ripsarista, en ole vielä löytänyt minulle paremmin sopivaa ripsiväriä.

  Waterproof silmämeikin poistoaine oli kyllä todella suuri pettymys. Ei poista kunnolla edes Lumenen omia ripsareita, joutuu hankaamaan todella kovasti, ennenkuin mitään irtoaa...

  Pitääkin laittaa tuo Biothermin putsari korvan taakse ja ostaa, jos jossain sattuu osumaan silmään.

  VastaaPoista