perjantai 23. syyskuuta 2011

Perussettii

tunnetila: yllätys

Image and video hosting by TinyPic

Kuulin norjalaisesta Cubus -vaateketjusta ensimmäisen kerran kun se rantautui Suomeen viime keväänä. En ole sattunut törmäämään liikkeisiin edes missään reissatessani, joten en tiennyt yhtään mitä odottaa. Näin ensimmäisten liikkeiden (Vantaalla ja Raisiossa) auettua muutamissa blogeissa Cubuksesta ostettuja vaatteita ja ajattelin ettei ketju ole lainkaan minua varten. Edullista pintamuotia ja mallistot teineille. Ei ihan minun juttuni.

Helsinki sai ensimmäisen Cubuksensa pari viikkoa sitten, ja kun satuin kulkemaan Forumin Cubuksen ohi (Cubus tuli Forumiin Hemtexin paikalle) pistäydyin ennakkoluuloista huolimatta sisään. Ensi silmäys näytti juuri siltä mitä olin ennakkoon ajatellut, mutta päätin silti tutkia tarjontaa huolellisemmin. Ja katso, löysin mukavan edullisesti kivoja perusjuttuja paikkaamaan vaatekaappiin ilmestyneitä aukkoja.


Hyvälaatuisia puuvillaisia perustoppeja löytyi monessa värissä ja useassa mallissa (mm. ohuet olkaimet, hihaton, painijanselkä, lyhythiha, pitkähiha, pidempi helma jne.) ja topeissa hinnat olivat hyvin maltillisia (edullisimmat esim. 9,90€/kpl tai 14,90€/2 kpl). Olen jo käyttänyt toppeja ja todennut ne mukaviksi päällä, enää täytyy seurata kuinka ne käyttäytyvät pesussa. Luulen kyllä ettei napakalle materiaalille tapahdu pesussa mitään. Jos näin on, niin tiedän mistä haen lisää alustoppeja kun niitä tarvitsen.

Image and video hosting by TinyPic

Iloisin yllätys oli kuitenkin rekiltä löytynyt musta pitkä neuletakki joka on ollut ostoslistallani jo usemman vuoden. Olin jo ostamassa muutama viikko sitten neuletakkia Design Marketista mutta nuukuus iski enkä raaskinut laittaa neuletakkiin paria sataa euroa. Nyt löysin Cubuksesta passelin neuletakin, materiaalina 100% merinovilla ja hintaa neuleella oli alle 40€! Jippii! Neuleen saa pestä koneessa kolmessakympissä ja minulle luvattiin että neule ei mene pesussa miksikään. Ja jos menee, minua pyydettiin tuomaan se heti takaisin ja saisin rahat takaisin. Huippua!

Hyvä palvelu, toimivat perusvaatteet ja kukkarolle sopivat hinnat. Käyn Cubuksessa varmasti toistekin! Oletteko itse ehtineet jo käydä tutustumassa Cubuksen tarjontaan?

8 kommenttia:

 1. En ole, mutta taidanpa käydä heti ensi viikolla. :) Laadukkaita perusvaatteita tarvitsee aina, ja itsekin olisin erityisesti uusien neuletakkien tarpeessa.

  VastaaPoista
 2. Tuo neuletakki kuulostaa hyvältä, pitääpä käydä kurkkaamassa joku kerta. :)

  VastaaPoista
 3. Sun löydöt vaikuttavat hyviltä. Itse ostin Omenan Cubuksesta avajaispäivätugoksessa sovittamatta t-paidan. Malli ja koko natsasivat, mutta 100%:nen modaali nyppyyntyi parissa päivässä pahasti takapuolen kohdalta, missä reppu hankaa paitaa. Kohta näytän sille nypynpoistajamasiinaa.

  VastaaPoista
 4. .Nekku.: Olin iloisesti yllättynyt tuosta merinovillaisesta neuletakista. Malli oli tosi perus ja materiaali tuntui olevan ihan ok. Matsku oli erikoisen liukas (ehkä käsitelty jotenkin), mutta toisaalta se ei pistellyt yhtään kuten jotkut merinovillat tekevät.

  Marjaana: Suosittelen Cubuksessa pistäytymistä! Parhaita paloja ei ehkä löydä heti mutta penkominen kannattaa. :)

  annap.: Voi ei... Toivottavasti nypynpoistaja auttaa. Monikaan materiaali ei kestä jatkuvaa hankausta ja tiedän miten harmittaa kun huomaa yhtäkkiä, vain päivän käytön jälkeen, hirveän nyppykasan kyljessä laukun alla tms. Onneksi nypyt saa usein pois. Ja jos ei lähde niin tietää ainakin ettei osta samanlaista paitaa toiste. :)

  VastaaPoista
 5. uuuh, pitääkin mennä tutkailee tota neuletakkia:)

  VastaaPoista
 6. Jonna: Suosittelen! Tuohon hintaan ei yhtä laadukasta neuletakkia juuri muualta löydy!

  VastaaPoista
 7. Pitääpä tulla Hesaan tutustumaan tuohon liikkeeseen, vaikuttaa hyvältä! Minäkin etsin edullisia ja monikäyttöisiä perusvaatteita...

  VastaaPoista
 8. HeidiV: Hyviä perusvaatteita ei ole koskaan liikaa! Jos tulet käymään Helsingissä ostoksilla niin ilmoittele. Käydään vaikka kahvilla. :)

  VastaaPoista