sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Syksyn sininen taivas

tunnetila: onni

Image and video hosting by TinyPic

Rakastan syyspäiviä jotka valkenevat hytisyttävän kylmien öiden jälkeen aurinkoisina, ja jo iltapäivällä ulkona on lämmin. Kävelyllä takki on liikaa, sukkia ei vielä tarvita ja aurinkolasit on pakko laittaa silmille. Alkava ruska näyttää aurinkolasien läpi vielä keltaisemmalta ja oranssimmalta mitä se oikeasti onkaan, puhtaan sininen taivas taas näyttää kauneimmalta ilman aurinkolasien sävyä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

trenssi Benetton, huivi Gina Tricot,
neule JC, housut Monki, kengät Vagabond
(alimmasta kuvasta kiitos siskolle!)


Ulkona on niin lämmin, että kävelylenkin jälkeen tekee melkein mieli jäätelöä. Jäätelön korvaa syksyisin kuitenkin äidin leipoma puolukkapiirakka, sekä kotimaisista omenoista tehty kaura-omenapaistos joka syödään paksun vaniljakastikkeen kera, tietty.

Takana neljän päivän viikonloppu täynnä elämän parhaita asioita. Luulisi, että levänneenä jaksaa taas palata arkeen ja mennä huomenna töihin. Jaksan kyllä, mutta voi tylsyys kun ei yhtään huvittaisi. Täydellisiä syyspäiviä on ihan liian vähän hukattavaksi töissä istumiseen!

4 kommenttia:

 1. Syksy on ihan parasta ja just tuollaiset kuulaat aurinkoiset päivät. Tykkään tosin syysmyrskyistäkin silloin kun ulkona on vielä melkein 15 astetta lämmintä. Tosi kivan näköinen asu taas.

  VastaaPoista
 2. Nasu: Kiitos kehaisusta Nasu! Tykkään tuosta trenssistä älyttömän paljon. Olen aina ajatellut etten ole niin "siisti tai tyylikäs" että voisin käyttää trenssiä, mutta nyt kun minulla sellainen on, niin käytän sitä koko ajan. Tuo kivan ryhdin olemukseen. Hihat oli kuitenkin käärittävä ettei ihan liian viralliseksi menisi.. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta kuulostaa, kyllä syksyssäkin on hyvät puolensa :) Tuo harmaus ja sade hiukka ottaa päähän, mut jospa aurinkoakin nähtäis vielä...

  VastaaPoista
 4. HeidiV: Pari päivää on kyllä sadellut ikävästi mutta onneksi on kivat kumpparit ja ihana sateenvarjo. Mua ei siis harmita nuo sateet juurikaan. :)

  VastaaPoista