perjantai 14. marraskuuta 2008

Olispa jo ilta!

tunnetila: odotus

Taas on tällä viikolla menty eikä meinattu ja kaiken maailman kissanristiäisissä on tullut pyörittyä. Forumin uudistetun Vero Modan avajaiset oli eilen. Tarjoilut ok (juustoja, keksejä ja hedelmiä sekä viiniä), dj ok, paikalla liikaa ihmisiä kuten aina. Mutta sellaista se on perus vip-bileissä. VIP-bileissä taas mahtuu olemaan kunnolla ja palvelu on sen mukaista, mutta niihin taas ei ole tavallisilla pulliaisilla (kuten minä) mitään asiaa. Kohtalaisen positiivinen fiilis tapahtumasta jäi kuitenkin mieleen päälimmäiseksi.

Myös Henkan Comme des Garcons -mallisto, tai siis sen rippeet, tuli eilen katsastettua ja kuten arvata saattaa, kaikki kiva meni sivu suun kun en jaksanut lähteä heti aamusta ovea rynkkyttämään. Yhdet housut ja ne pallolliset tennarit olisin halunnut, mutta nopeat syö hitaat ja jäin ilman. Asiakaspalautuksia odotellessa... Tosin yksi ohuehko villaneulos tarttui mukaan, siitä kuvia myöhemmin. Ja hei, tamperelaiset, jos teidän Henkaltanne niitä tennareita vielä löytyy niin hakisiko joku ihana mulle sieltä ne koossa 38? Täältä löytyi vielä normaali kokoni eli 37 mutta puristivat, peijoonit, kovasti. Kiitti! :)

Kengistä puheen ollen.. Ette arvaa mihin netissä törmäsin?! Kas tässä: Biker Reinot!! Mahtava joululahjaidea isälle tai miehelle! :) Ei taitaisi meidän mies olla moisesta yllätyspaketista kovinkaan ilahtunut..

kuva täältä

Tänä iltana ohjelmassa on yhdet avajaiskemut ja sitten ihana ihana keikka. Minua kovasti ihastuttaneen Once leffan päätähdet saapuvat Suomeen ja vetäisevät illalla setin loppuunmyydylle Wanhan salille. Kivaa, en malttaisi odottaa. Tai okei, en malta odottaa että pääsen ensin kotiin ja päikkäreille, sitten uutta intoa puhkuen keikalle. Näistä ja muusta tapahtuneesta kuitenkin lisää tulevan viikonlopun aikana.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

  1. Whoa, mahtavat prätkäreinot! :D
    Voi olla ettei meilläkään mies odottaisi moisia paketista kuoriutuvaksi.
    Hauskaa iltaa ja keikkaa, kuulostaa kadehdittavan kivalta! :)

    VastaaPoista
  2. Mitä sie teet työkses,jos kerta pyörit paljon tuollaisissa vip-kemuissa?

    VastaaPoista
  3. Mä pyörin jonkun verran Tampereella, seuraavan kerran maanantaina.. ja tiistaina. Jos ei kukaan tamperelainen itse ilmottaudu :)

    VastaaPoista
  4. Bea: Kiitos, ilta oli TÄYDELLINEN!

    Anonyymi: Ihan perusduunareita tässä ollaan, tunnen kuitenkin hyviä ihmisiä ja olen aidosti kiinnostunut muotiin liittyvistä jutuista, joten se aina välillä palkitaan. :)

    Mikkan: Voi ihana, jos viitsisit ja sieltä löytyisi niin olisi huippua!

    VastaaPoista
  5. Nuo biker Reiskat ovat kyllä pelottavan hyvännäköiset, törmäsin kyseisiin alkukesästä ja oikeasti harkitsin ostavani itselle sellaiset :D No, täytyy odotella noistakin pinkkejä versioita, hehhee :D

    VastaaPoista
  6. Salka: Oih, noi pinkkinä!!! JOS noita tulee sellasena ja JOS ostat ne niin HETI kuvia kehiin! Tekisköhän ne sellaset sulle ihan uniikit jos oikein toivoisit..? ;)

    VastaaPoista
  7. Hihi, täytyykin kokeeksi laittaa s-postia boot factoryyn, pinkkeinä nuo olisivat kyllä sen verran "epäbootsit", että voisin kyllä jalkaani kelpuuttaa :D

    VastaaPoista