torstai 25. maaliskuuta 2010

Eilen, keskiviikkona

tunnetila: väsy

Tällä asulla mentiin eilen ensin päivällä töissä ja pienellä muutoksella illalla työporukan kanssa illanistujaisissa. Tykkään tuosta raitapaidasta yli kaiken, ja jo tässä vaiheessa kerrottakoon, että jos joudun toteuttamaan kamalan ja tuhannen vaikean "ei mustaa" haasteen, niin musta-valkoinen raitapaita on musta-valkoinen, ei musta! Vaatteessa siis SAA olla mustaa, mutta yksiväriseen mustaan vaatteeseen en saa pukeutua.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pusero Marimekko, liivi KappAhl,
housut Gina Tricot, kengät VagabondTöissä kääräisin satiinihousujen lahkeet rennosti nilkkaan ja annoin lyhyiden sukanvarsien näkyä reilusti kengän ja lahkeen välistä (kuva 1). Siistimpää ilmettä hain suoristamalla lahkeet ja laittamalla helmet kaulaan (kuva 2). Helmet on muuten ostettu joskus 90-luvun alussa Tarjoustalon alennusmyynnistä ja ne maksoivat markan (1mk)! Ehtaa muovia kahdentoista ketjun verran! Liivin kiskaisin vielä niskaan vaikkei sitä välttämättä olisi tarvittu, kaikki tulivat sinne suoraan töistä (kuva 3).

Kivat oli illan kekkerit, tykkäsin hyvin simppelistä asustani ja nautiskelin joka hetkestä mustat housut jalassa. Tuo "ei mustaa" haaste alkaa jyskyttää jo takaraivossa ja harkitsen vakavasti olevani lomalla haasteen toteutusviikon. Jos nimittäin löydänkin kaapistani tarpeellisen määrän värillisiä yläosia niin joudun luultavasti olemaan osan viikosta ilman housuja. :) Tai sitten olen koko viikon samoissa vaatteissa..

11 kommenttia:

 1. Mä voin lainata sulle yhtiä ruskeita housuja ;) Tosin ne taitaa olla sulle liian isot. Mutta kyllä sä pärjäät! Sullahan on ne vaalean harmaat housut :)

  VastaaPoista
 2. wikke: Kiitti tarjouksesta. :) Ne vaaleanharmaat housut näyttää hyvälle vaan mustan yläosan kanssa. :) Ja on mulla yhdet chinoksen-tapaisetkin (vaaleanruskeat siis) mutta nekin vaativat sen mustan yläosan. Mä en pärjää!!! :D :D

  VastaaPoista
 3. Markan helmet tekivät hyvän juhla-asun :)

  Alan innostua yhä enemmän Ninan mustattomasta viikosta.... :D

  VastaaPoista
 4. Ilona: Kiitti! Ja hei, parempi olla innostunut, tämä kaikki on nimittäin sinun syytäsi! :D

  VastaaPoista
 5. Hyvä syy ostaa uusia vaatteita? ;-) Kyllä sä pärjäät, viikko puolivälissä jo!

  VastaaPoista
 6. Tuo raitapaita on kyllä ihana. Mulla on vähän samantyylinen (ihan niinkuin olisin jo sanonut tän aiemminkin?) ja tykkään itsekin siitä kovasti. Mua miellytti tuo kakkosasu helmillä.

  Mä olen itse pähkäillyt myös väriviikkoa pukeutumisessani ja ajattelin pitää samanmoiden blogissani keväämmällä. Tiedän että väriviikko onnistuu paremmin keväällä kun on kuivat kadut ja voi käyttää valkoisia housuja ja erilaisia hameita. Eli ei muuta kuin kokeilemaan vain mustattomuutta:)

  VastaaPoista
 7. Heidi: No joo, tämäkin viikko tekee jo tiukkaa, saati sitten viikko jolloin en saa käyttää lainkaan mustaa. Kävin jo tänään kaupassa sovittelemassa vaaleita farkkuja... ;)

  Little M: Kyllä vaan, lähdehän sinäkin viettämään väriviikkoa! Siitä tulee joko hauskaa tai ihan kamalaa. :) Ja kyllä, keväämmällä se tulee olemaan vähän helpompaa. Ehkä. :)

  VastaaPoista
 8. Sara: Kiitti Sara! Simppeliä mutta toimivaa. :)

  VastaaPoista
 9. ai että mä rakastan tollasia käärittyjä lahkeita. Tai tollasta lahkeen mittaa ylipäätään. Näyttää törkeen hyvältä ja särmältä. :)

  VastaaPoista
 10. Veera: Hei kiitti!!! Jee, mahtava palaute. Mä nimittäin vähän vierastan tota mittaa itselläni kun olen lyhytjalkainen. Mutta ehkä se menee noin korkeiden kenkien kanssa sitten ihan ok. Kiitti tosi paljon!!

  VastaaPoista