lauantai 20. maaliskuuta 2010

Jos sovittais että nyt on kevät?

tunnetila:kevätkevätkevät

Vaikka päivisin saattaa sataa lunta ja pakkanen nousee yöllä kymmeneen asteeseen, niin päätin silti tänään että on kevät. Piste. Aamut ovat jo niin aurinkoisia ja valoisia, ja iltapäivällä lämpötila nousee joka päivä plussan puolelle, että sen on nyt pakko olla kevät. Toinen piste.

Päätin myös, kevään lisäksi, että kevätfiiliksen maksimointiin auttavat raikkaat kuosit ja vaaleat värit. Lupasin itselleni, että yritän pukeutua tulevien viikkojen aikana niin, ettei asuni ole yhtenäkään päivänä täysin musta. Tässä haasteessa elämääni helpottavat tällä hetkellä rakkaimmat raitapaitani Marimekolta ja H&M:ltä, sekä uusin tulokas josta ensimmäiset blogikuvat alla.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

raitapusero Seppälä, toppi Mango,
housut Lindex, kumpparit Ilse Jacobsen


Jo Tampereen reissulla viime viikonloppuna hipelöin Seppälässä ohutta puuvillaista "ysäripuseroa". Kahta eri levyistä raitaa, iso pääntie, laatikkomainen muoto, lyhyt helma, kapeat hihat, kivat napit takana. Tosi kiva kokonaisuus, mutta materiaali oli niin ohutta että pusero oli mielestäni hieman kallis. Jätin puseron hautumaan mielen syövereihin.

Törmätessäni samaan puseroon Hakaniemeen eilen (19.3.) avatussa Seppälässä, oli pakko poimia se mukaan, sillä kaikesta sai avajaistarjouksena parikymmentä pinnaa pois ja hinta muuttui heti kohtuullisemmaksi. Ja onneksi ostin puseron, tämä(kin) raitapaita on päällä ihan mahtava! Näen sen jo peruselementtinä tulevan kesän asuissani.


Hakaniemeen on siis saatu jo Seppälä, ensi perjantaina, 25.3. samaan liikekompleksiin avataan myös Lindex. Voi mikä riemun päivä! Ennen Hakiksen Lindex oli mielestäni Suomen paras Lindex. Toivottavasti samat ihanat myyjät palaavat liikkeen mukana takaisin ja vanha fiilis on säilytetty remontista huolimatta.

Seppälässäkin tuntui muuten olevan vaikka mitä kivaa, "kevät uutta". Kyllä, se on nyt oikeasti KEVÄT!

Edit. sunnuntai 21.3. klo 18:47 Ulkona on hirvittävä LUMIMYRSKY!!! Voi jumaliste!!!!! Kenen vika?! *rustaa valituskirjettä*

6 kommenttia:

  1. Minäkin ostin eilen yhden uuden raitapaidan, ihan vain henkalta tosin :)

    VastaaPoista
  2. Keväthän se on jo!

    Raitapaitasi on hieno :) Ja noi kumisaappaat, aivan mahtavat!

    Kaupoissa on aika paljon pastellivärejä, ne eivät ole mun juttu... Mutta enköhän löydä jostain kirkkaampia värejä!

    VastaaPoista
  3. On kyllä ihana paita! Kahden erilaisen raidan yhdistäminen ns. miellyttää mun silmää kovasti :) Hurrjan kiva!

    VastaaPoista
  4. Ilona: Heh, tuo saa kyllä olla mulle viimeinen raitapaita tälle kesää. Kolme on jo ihan tarpeeksi, onneksi kaikki ovat täysin erilaisia.

    Heidi: Jee, kevät! :) Ja kiitti. Mä muistan kun joulun jälkeen käytiin siskon kanssa aleostoksilla. Aleksi 13 oli saanut esille seinällisen kevätvaatteita: pinkkiä, vaaleanlilaa, mintunvihreetä jne. Sisko katsoi vaatteita järkyttyneenä ja totesi: "Jos nuo on tän kevään muotivärit niin me ollaan kusessa!" :D Erittäin hyvin sanottu!

    Niina: Kiitti! Tykkään tästä itsekin hurjasti vaikka tuo matsku ei olekaan ehkä ihan suosikkiani. Mutta malli ja muu fiilis on täysi kymppi!

    VastaaPoista
  5. Onhan nyt kevät, mutta ulkona pyryttää..blääh!

    Tosi kiva tuo seppälän raitapaita! Mä en ole käynyt seppälässä sitten niiden Hanna Sarenin harmaajen housujen oston jälkeen (niihinkin sain vinkin sulta), pitäisiköhän taas.. ;) Mäkin olen hirveesti kahminut kaikkea raidallista, tosin mulla on nyt 2 vähän erilaista raitavillapaitaa, ja ne alkavat tuntua liian paksuilta. Jotain tuollaista kevyttä, mutta pitkähihaista tarvitsisin..

    Ja miksi nuo kumpparit näyttävät niin hyvältä? Mulla kumpparit näyttää aina siltä, kuin jalassa olisi varrelliset kanootit.. t. isojalka :D

    VastaaPoista
  6. wikke: Ei saamari! Ulkona pyryttää niin ettei ikkunasta näe ulos. Mitä hittoa?!?! Eieieieieieieieieiei!!!

    Ja kiitti, pusero on ihana ja kumpparit kans. Sä vaan kuvittelet näyttäväsi kanoottijalalta. Sä olet nin pitkä että täytyy sulla olla sen kokoinen jalka että pysyt pystyssä. ;)

    VastaaPoista