keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Eilen, tiistaina

tunnetila: pliisua

"En-pukeudu-vain-mustaan"-viikon toinen päivä, tiistai. Tiedän ettei valkoinen ole väri, ja harmaakin on siinä ja siinä, mutta eipähän ainakaan ollut kokomusta asu!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

tunika NafNaf, neuletakki Bershka, rannekoru Thaimaasta,
housut Lindex, kumpparit Ilse Jacobsen


Tänään, keskiviikkona, olen menossa työporukalla illanistujaisiin suoraan töistä joten se vaikutti päivän asuvalintaani. Olen niin mukavuudenhaluinen etten jaksa raahata useinkaan töihin mukanani vaihtovaatteita, joten päivän asusta tulee saada salonkikelpoinen pienin muutoksin. Huomenna näette miten tänään onnistuin!

Mitäs sanotte tähänastisesta? Mielestäni ihan hyvä yritys siinä mielessä että olen löytänyt käyttöön kaappiin hautautuneita juttuja (esim. tuon NafNafin tunikan), mutta ei minua silti voi vielä onnitella kovin keväisestä lookista. Sitä aurinkoista päivää odotellessa...
Ja hei, sivupalkissa äänestetään vielä monta monta päivää. Lukemat alkaa näyttää jo aika pahalta. :)

7 kommenttia:

 1. Hyvältähän tuo näyttää, tsemppiä! Joskus kannattaa mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle :)

  VastaaPoista
 2. Vää, aika musta tuo asu kyllä on edelleen! Haluan nähdä asuja, joissa ei ole mustaa ollenkaan. :-D

  VastaaPoista
 3. ...älkääs nyt viitsikö, onhan sillä selvästikin hyvin keväisen väristä kynsilakkaa! =D

  Tää äänesti kans ei-mustien (mustattomien? epämustien?)asujen puolesta joten tuloksia odotellessa... ;)

  VastaaPoista
 4. Heidi: Jee, kiitti! Parempaan suuntaan ollaan selvästi menossa. :)

  Bisquits: No niitä saatte JOS mielestäni tarpeeksi moni antaa kyllä-äänensä sivupalkkiin. Eli pääsiäisen jälkeen. (Pakko varmaan ostaa uusia vaatteita sitä ennen..) ;)

  Enne: Jee, huomasit!!! :) :) Mulle sanoi eilen yksi (ei edes kovin läheinen) työkaveri että mitäs meidän musta-valkoiselle on tapahtunut kun sulla on pinkkiä kynsilakkaa?! ;) Heh, mä taidan olla tosi musta-valkoinen kun kaikki mieltävät minut sellaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Ihan kuitenkin oman tyyliseltä, ei lainkaan pakotetulta elolta ilman mustaa ;-). Tuo tunika on ihana, samoin nuo saappaat!

  VastaaPoista
 6. Meinasin laittaa äänestykseen että nääh, et onnistu kuitenkaan mutta päätin sittenkin olla kannustava.. Pitäisiköhän itsekin kokeilla viikkoa ilman mustaa? Tosin ei se mulle ole niin paha juttu kuin sulle, mullahan on yks ärjynkeltainen mcgarmiwamekkokin kaapissa. Mutta hyvä Nina, kyllä sä pystyt siihen! :D

  VastaaPoista
 7. Nooruska: Kiitti Nooruska! Pakotettu olo ilman mustaa tulee todellakin sillä viikolla kun/jos joudun olamaan kokonaan ilman ko. väriä. Apua, mä olen täysin tollo kun edes harkitsen moista!

  wikke: Kiitti kannustuksesta! Heh, blogini lukijoista 8% on realisteja jotka uskovat etten selviä haasteesta. Taidan kuulua heihin myös itse. ;)

  VastaaPoista