torstai 11. maaliskuuta 2010

Kenkäkisaa pukkaa

tunnetila: no nyt on pakko osallistua..

Brandoksen kenkäblogissa on bloggareille kilpailu, jossa voi voittaa 90 euron arvoisen lahjakortin Brandoksen nettikauppaan. Osallistuminen on hyvin helppoa. Valitset vain suosikkikenkäsi Brandoksen tarjonnasta, liität blogiisi ohjeiden mukaan valitsemasi kenkäparin kuvan, ja pidät peukkuja pystyssä omasta puolestasi viikolle 16 asti.

Kyllä, syöminen tulee olemaan peukut pystyssä aika hankalaa (ellei ruokavaliosi satu koostumaan ainoastaan peukkuun sopivista Hot Rodeista ja reikämunkeista), mutta on se kisan voitto sen arvoista!

Bronx: Swell - Brandokselta

Bronx: Swell - Brandokselta

”Olen mukana kilpailussa, jossa voit voit voittaa 90 e
kenkälahjakortin BRANDOS.fi -nettikenkäkauppaan.
Kilpaile täällä”.


Ja minä siis valitsin Brandokselta kuvan kengät koska ne ovat a) vaaleat enkä omista yksiäkään vaaleita kenkiä, b) kesäiset ja toivon kesän tulevan hetihetiheti, c) kiinnostavat ja ehkä hieman hassutkin, eikä hassuja kenkiä raaski (tällainen järki-ihminen, hmph) omalla rahalla ostaa. Bonuksena kengissä on vielä hyvin samanhenkinen ulkoasu mitä Bronxin kengissä viime kesänä ihailin, joten nyt olisi korkea aika saada edestä reilusti nyöritetyt kengät, onhan niitä jo kohta vuosi ihailtu!

Onko teillä kesäkenkäasiat kunnossa vai täytyykö tehdä pakollisia hankintoja ennen lämpimiä kesäpäiviä?

5 kommenttia:

 1. Onnea kisaan, hyvä valinta!

  Eiköhän kesäkenkäasiani ole kunnossa - ai niin mutta pitää hankkia ne tennarit kun sinä sellaisia täällä hehkutit ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kengät valitsit! Mäkin katselin viimekesänä jo noita Bronxin nyörisandaaleja ihaillen. Multa löytyy kyllä kesäkengissä(kin) kaikki pakollinen, mutta kyllä kait hyllyyn pari tai kaksi vielä mahtuisi.

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Olen lähdössä Barcelonaan ja ymmärsin, että sinäkin olit siellä tovi sitten. Missä hotellissa yövyit? Mitä muita matkavinkkejä kuin nuo mainitsemasi museot osaisit antaa?

  Maisa

  VastaaPoista
 4. Hienot kengät valitsit (==

  Paketti saapu tänään kiitos paljon ihanasta arvonnasta :)

  VastaaPoista
 5. Heidi: Kiitti! Ja jee, suosittelen tennareita! (Vaikken ole omiani vielä päässyt edes käyttämään mutta silti, tennarit on tän kesän juttu.)

  Auri: Mullakin on aika hyvä kesäkenkätilanne mutta aina muutama pari tekisi terää.. ;)

  Maisa: Oi, ihanaa Barcan matkaa Maisa!!!!! Asuimme Ramblan "alapäässä" (siis Ramblaa alas merelle päin) olevassa Arc de La Rambla hotellissa. Hyvä sijainti, huone siisti, hotelli aika koruton ja "halpis" mutta meille sattui iloksemme huone jossa oli lisäksi lähes huoneemme kokoinen terassi. Eli oikein kelpo paikka nukkumista ja suihkussa käyntiä varten. :)

  Jos et ole aiemmin käynyt Barcelonassa niin suosittelen Miron museota (jos siis tykkäät Mirosta), Barcelonassa on myös (olisiko maailman suurin??) Picasso-museo, eli sekin on yksi suositeltava nähtävyys jos museoista tykkää.

  Gaudin arkkitehtuuri on huikaisevan hienoa, mutta itse ainkain hieman petyin Gaudin taloihin sisältä. Tai siis hienojahan ne olivat, mutta kun sisäänpääsy on lähes 20€ niin aina toivoo näkevänsä jotain "extra erikoista" enkä sitä tuolla nähnyt. (Paitsi onhan se erikoista jos talossa ei ole yhtään suoraa seinää, mutta silti. ;)) Gaudin puistot on upeita, niitä suosittelen enemmän kuin taloja. Ja Sagrada Familian voi käydä katsomassa ulkoa, sisään on kallista eikä sen arvoista. (Nämä siis vain minun mielipiteitäni, joku muu voi olla ihan toista mieltä.)

  Hyvää ruokaa saa lähes kaikkialta, mutta herkullisimmat tapas-paikat (tai siis ne joita minulle on aina paljon kehuttu) jäivät kokeilematta, sillä niissä kaikissa sai tupakoida sisällä enkä halua koskaan syödä röökin katkussa savun keskellä. Yök. Parasta ruokaa viime reissussa sain kahdessa täysin erilaisessa paikassa: illallista La Llunassa (Santa Ana 20) ja lounasta ... ööö.. voi ei, en nyt muista paikan nimeä!!! Kerron heti jos muistan. Mutta La Llunassa kannattaa käydä (eli La Lluna katalaniaksi, ei La Luna mikä on espanjaa ja sellainenkin ravintola sieltä löytyy. Ihan ok sekin, mutta tuo La Lluna on parempi). Ja cavaa kannattaa aina tilata aperitiiviksi. Cava on todella edullista ja ainakin minusta on ihana aloittaa joka ateria kuohuvalla. ;)

  kkkkaisa: Ole hyvä! Kiva että osallistuit arvontaani!

  VastaaPoista