maanantai 29. maaliskuuta 2010

Eilen, sunnuntaina

tunnetila: helpotus

Viikko "en pukeudu vain mustaan" on nyt ohi ja selvitin sen kohtuullisen hyvin. Kauhukuvat viikosta jolloin en saa pukeutua lainkaan mustaan häilyvät jo silmissäni, niin pelottavalta näyttää sivupalkin äänestysluvut. Tällä hetkellä lukijoistani vain 9% on samaa mieltä kuin minä, eli "Et onnistu kuitenkaan eli turha yrittää". Kiitos kaikille ihanille noita ääniä jättäneille! :)

Tässä vielä viikon viimeinen asu johon pukeutuneena kävin eilen istumassa iltaa. Sunnuntai-illan pirskeet täytyisi muuten lailla kieltää, tai vastaavasti maanantain kuuluisi olla vapaapäivä.. Joudun aina jättämään kemut kesken kun haluan olla töissä edes kohtuullisen skarppina. Niin kävi myös eilen, buu.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pusero Marimekko, hame Alexander McQueen,
saappaat BilliBi


Huomasin juuri aika hämmentävän asian.. Pukeuduin viime viikolla lähes joka päivä raidalliseen yläosaan.. Hmm... Täytynee jättää raidat alkaneella viikolla rauhaan etten pääse kyllästymään niihin jo ennen kesää. Jos siis raitapuserot ovat tulevan kesän "kukkamekkoni" kuten täällä uhosin. Tai sitten on hankittava se kukallinen kauhtana ja yllättää kaikki, myös itseni!

Kumpi on teille must- asuste tänä kesänä: raidallinen vai kukallinen vaate? Jos ei kumpikaan noista niin mikäs sitten?


10 kommenttia:

 1. Ballerinat, ne ovat ihan must!!! Raitoja ja kukkiakin saattaa vilkkua, mutta ei ihan pakotsi :)s

  VastaaPoista
 2. Raidat ehdottomasti. Ja erityisesti perinteinen tummansinivalkoinen yhdistettynä punaisiin leveisiin housuihin ja valkoisiin ballerinoihin. Siinä mun toive ensi kesän asuksi, etsintä alkakoon....

  VastaaPoista
 3. Raidallinen ainakin nyt keväällä :)
  Nuo Billi Bin saappaat näyttävät aika kivoilta muuten!

  VastaaPoista
 4. Noora: Mä olin niiiiin onnellinen kun pystyin vielä marraskuussa Barcelonassa olemaan balleriinoilla. Se kyllä tuo niin kesäfiiliksen että!

  Kay: Oi, voin kuvitella sut tossa asussa ja hyvältä näyttää! ;) Yritäs sinä kuvitella mulle niitä punaisia housuja.. Muahahahahaha, jo pelkkä ajatus naurattaa ihan hulluna! :)

  Ilona: Raidat rulez! :) Ja kiitos, noi saappaat on kyllä ihanat! Poistuisi vaan tuo loska niin voisin käyttää niitä joka päivä.

  VastaaPoista
 5. oioi aivan ihana hame!

  VastaaPoista
 6. Petra: Voi kiitti! Olen kyllä tykännyt hameesta paljon ja käyttänyt sitä tosi usein.

  VastaaPoista
 7. Raitapaita tietty. Se toimii kaikkina vuodenaikoina, mutta näyttää parhaalta keväisin!

  Tosin poimin taannoisella Pohjanmaan-reissullani mukaan pari viisitoista vuotta vanhaa kukallista tapausta...

  VastaaPoista
 8. Vimps: Kyllä, raidat toimii aina! Hei vitsit, mulla olisi muuten yksi kukkamekko omasta takaa. Mun ylioppilasmekko! Pitäisköhän kaivaa se esiin ja vähän testailla... (Se on kyllä ihan järkky.. ;) )

  VastaaPoista
 9. Täytyy myöntää etten osaisi kuvitella sulla punaisia leveitä suoria housuja ;) Mutta siinähän se ihanuus onkin, kun tyylejä on niin erilaisia. Oon muuten tulossa ensi viikolla Hesaan to - pe....

  VastaaPoista
 10. Kay: Laitan sulle viestiä fb:ssä, olisi tosi kiva nähdä!

  VastaaPoista