keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Vasikka nimeltä Toby

tunnetila: awwwwww...

Olen koukussa Sonia Rykielin musta-valkoiseen neuleeseeni. Käyttäisin sitä joka päivä (tai siis joka toinen päivä pappatakkini kanssa vuorotellen) jos tietäisin etteivät työkaverini alkaisi katsoa minua oudoksuen. Tai jos voisin olla varma että neule kestää 24/7 käytöllä ikuisesti. Neule sopii upeasti kapeiden nahkahousujen kanssa, näyttää uudelle ja raikkaalle vaaleansinisiin farkkuihin yhdistettynä (kyllä, löysin kaapistani sellaiset!). En myöskään malta odottaa että pääsen käyttämään neuletta kesällä palloshortsien kaverina, suuri pääntie toiselta olalta rennosti käsivarrelle valahtaneena. Tiedän jo, että tuo vaate tulee pelastamaan tulevaisuudessa useammankin "vaatekriisipäivän".

Jotta en käyttäisi neuletta heti puhki päätin ostaa itselleni jotain kivaa jolla piristäisin vanhoja vaatteitani.
Ja niin tein, ostin viime viikolla jotain liikuttavan suloista. Meille muutti pieni vasikka! TitiMadamen musta vasikka tuijotteli minua useana päivänä Grape Stationin ikkunasta ja lopulta viime viikolla niillä kulmilla liikkuessani minun oli pakko hakea pikkuinen kotiin.

Image and video hosting by TinyPic

Olen tykännyt hirmuisesti viime kesänä Turusta löytämästäni mustasta bambi-rintaneulasta ja minua on harmittanut kun rintaneula ei sovi kaikkien vaatteiden kanssa, tai ainakaan en osaa käyttää sitä muualla kuin jakuissa. Toby-vasikka pääseekin nyt ystäväni seepran kanssa ilostuttamaan jakuttomia päiviäni. TitiMadamen eläinhahmot ovat herkkiä, valloittavia, hentoja ja kauniita, mutta musta kiiltävä pleksi materiaalina tekee ne näyttäviksi ja "elinvoimaisiksi". Pidän näistä valtavasti!

Image and video hosting by TinyPic

neuletakki 0044, t-paita X=ACT,
koru TitiMadam, housut Ellos, kengät Vagabond


Tajusin juuri että kaikki tämän hetken suosikkikoruni esittävät eläintä. Mikähän juttu tämä nyt on? Ja hei, voisiko Toby olla teidänkin kaverinne?

10 kommenttia:

 1. Onko vasikka akryylia? Noita saa Etsystä kaikenlaisia, oon joskus varmaan linkannut niitä shoppailumaniaankin.

  VastaaPoista
 2. Haluan olla Tobyn kaveri! Ihana koru. Ja sun pappavillis! Maailman ihanin varmasti.

  VastaaPoista
 3. Petra: Kai tuo akryyliä on... Luulisin... Sitä samaa matskua mitä noi kaikki TitiMadamet.. Sä tiedät paremmin. Ja Etsystä, siihen mä en lähde. Oon nähnyt miten jotkut (ketkä muka??) siihen koukuttuu.. ;)

  wikke: Jee, Toby on kans sun kaveri! Toivottavasti tapaatte pian. ja pappavillis, toivottavasti sä tapaat senkin pian. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana koru! Mäkin olen haaveillut pitkään jostain titiMadamin eläinkoruista, mutta kun en tiedä, mistä niitä oikein saisi. Eli Kallion Grape Stationissa olisi? Pitäisiköhän perjantaina... Saako vielä udella, minkä hintaisia he ovat?

  Ja mää haluun Tobyn kaveriks kans.

  VastaaPoista
 5. Toby on ihana, ja mieluusti olen sen kaveri, mutta ihan silleen turvallisen(!!) välimatkan päästä, mä en oikein itse omassa pukeutumisessani innostu eläinkoruista, paitsi joutsenrintaneulastani :)

  VastaaPoista
 6. Ei voi olla totta, juuri eilen mietin että tekisiköhän kaveri mun kanssa tilauksen TitiMadamelle. Toby on kyllä aika symppis! Ja mäkin olen tehokäyttänyt mustaa pleksipeuraani. Nyt haluaisin ehkä korvikset tai jonkin värikkään eläimen kaulaani.

  VastaaPoista
 7. Minä en ainakaan oo koukuttunu mihinkään!!! Pitäiskö sun hankkii marsu kaulaan roikkumaan?

  VastaaPoista
 8. Hyvä vaihtoehto :D

  http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=40013789&ref=sr_list_5&&ga_search_query=guinea+pigs&ga_search_type=&ga_page=&includes[]=tags&includes[]=title

  VastaaPoista
 9. Toby on myös mun kaveri!
  Seuraavaksi voisinkin hankkia TitiMadamelta yksisarvisen mun ponikorun (http://mustaamagiaa.blogspot.com/2009/12/0412-iiihahahaa.html)

  seuraksi, voisivat sitten yhdessä laukkailla pitkin korulippaan vihreitä niittyjä :)

  VastaaPoista
 10. Vimps: Perjantaina kyllä vois... :) Tuo koru maksoi 14€ eli hyvin kohtuullista.

  Salka: Se sun joutsenesi on kyllä kaunis, tosin minä taas pelkään joutsenia joten mulle sopii paremmin lempeä vasikka. :)

  Auri: voitte tosiaan tehdä tilauksenkin, mutta jos haluatte säästää postareissa niin kipin kapin Kallioon! Siellä ei toisaalta ole ehkä kaikkia malleja, mutta aika monta kuitenkin.

  Petra: Ai et oo koukuttunut..? Okei, et sit. :) Ja hei, kiitos linkistä. Tiedän nyt mitä ostan siskolleni lahjaksi. (Ja sisko jos luet tämän niin älä avaa Petran linkkiä, jooko?!) :D

  Enne: Ne yksisarviset on kyllä upeita! Mä vaan en ole oikein hevostyttö joten otin sitten näitä herkempiä juttuja kuten bambi ja vasikka. :)

  VastaaPoista