perjantai 26. maaliskuuta 2010

Eilen, torstaina

tunnetila: jee, perjantai

Hakaniemen Lindex avattiin eilen lähes vuoden remonttitauon jälkeen. Jei! Sain jopa eräältä Lindexin myyjistä asian tiimoilta kutsun käydä tutustumassa uudistettuun liiketilaan ja tietysti sinne oli pakko mennä. Heti avajaispäivänä.

Törmäsin tutustumiskierroksellani toiseen "Hakiksen Lindex-fan clubiin" kuuluvan bloggaajan, Nooruskaan. Nooruska bongasi minut hyllyjen välistä ja kysyi heti: "Mitäs sulla on tänään päällä?" "Noooo, on mulla tämän mustan takin, mustan kaulahuivin, mustien housujen sekä mustien kenkien ja mustan laukun lisäksi jotain muutakin" lähes sopersin. Olo oli kuin lapsella joka on yllätetty salaa keksilaatikolta ennen ruokaa. Mutta onneksi en lintsannut vaan minulla todella oli takin alla jotain muuta kuin mustaa ja selvisin Nooruskan testistä. Näppärä pistokoe josta näkee käyttääkö bloggari oikeastikin kuvaamiaan vaatteita vai kuvaako mitä sattuu ja käyttää todellisuudessa ihan toisenlaisia asuja. :)

Image and video hosting by TinyPic

pusero Seppälä, toppi Mango,
housut Gina Tricot, kengät Vagabond


Menin Lindexiin täynnä toivoa vaaleista farkuista ja ihan kivat farkut sieltä löysinkin. En kuitenkaan tarpeeksi kivoja joten en ottanut niitä mukaani. (Ainakaan vielä.) Pari tarpeeseen tulevaa mustaa (kas kas..) yläosaa sieltä kuitenkin löytyi.

Kuten jo tiistaina pohdin, tekisi mieli näyttää vanhoille, ei niin kovin kivan värisille, farkuille kloritea. Kannattaako, oletteko kokeilleet ja onnistuuko? Vai meneekö vanhat housut pilalle ja jäävät taas kerran käyttämättä. Onko teillä hyviä vinkkejä onnistuneeseen farkkujen kloritessa liotteluun?

7 kommenttia:

 1. Olen joskus teininä yrittänyt vaalentaa farkkuja kloritella ja jos oikein muistan, farkkujen pitää antaa seistä aineessa KAUAN ennenkuin mitään alkaa tapahtua. Haju on myös aika karmea, mutta se kyllä lähtee ajastaan pois.

  Go for it! Odotan mielenkiinnolla vaalennustestauksesi tuloksia!

  VastaaPoista
 2. Kyllä mua nauratti, kun oltiin koko perhe siellä Lindexissä... Onneks et pahemmin häkeltynyt mun suorasukaisuudesta ;-).

  Eiks sulla muuten ole jotku beiget byysat? Muistelen joskus semmoset nähneeni täällä. Beigeä ja pastellia ja avot siinä sun todellinen kesäasu!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Vitsit, mä taidan hakea kloritea kaupasta heti tänään ja testaan niiden housujen kanssa. Tosi jännittävää... Ja eniten jännittää se, että kyseessä on Marc O'Polon 130€ maksaneet farkut enkä oikeasti haluaisi pilata niitä.. :)

  Nooruska: Joo, teillä oli koko porukka ostoksilla. :) Mä hyvin harvoin häkellyn mistään. Tuo eilinen kommenttisi oli vaan hauska! :)

  Ja juu, beiget byysat olet nähnyt mulla livenäkin (Chanel-leffassa), mutta kun ne näyttää hyvältä vain mustien yläosien kanssa. Damn!

  VastaaPoista
 4. Nelliinan blogissa oli muistaakseni joskus juttua kloriittivärjäämisestä?

  Ei muuta kun rohkeesti pullo käteen ja kokeilemaan! Muista suojahanskat ;)

  VastaaPoista
 5. Enne: Kiitti vinkistä, täytyypä käydä kaivelemassa Nelliinan arkistoja. Paitsi jos ne vinkit oli vanhan blogin puolella niin niihin ei taida päästä enää käsiksi..

  Ja muistilistalle lisättäköön kumihanskat. :)

  VastaaPoista
 6. Täällä myös yksi Hakiksen Lindex-fan clubin jäsen ;) En ole tosin uuteen liikkeeseen vielä päässyt tutustumaan. Toivottavasti kuviot toimivat yhtä hyvin kun vanhassakin liikkeessä :)

  Uudessa naapuriliikkeessä ehdin käväistä kääntymässä mutta siitä ei juuri hyvää sanottavaa irtoa, kuten ei ko. ketjusta ylensä muutoinkaan.

  VastaaPoista
 7. Kiia: Jee, kiva kuulla että on muitakin ko. "clubiin" kuuluvia (pitäisköhän oikeasti perustaa sellainen clubi?? ;) ) Mä kävin avajaispäivänä myös viereisessä liikkeessä ja löysin sieltäkin ostettavaa. Tästä ei hyvää seuraa.. :)

  VastaaPoista