keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Uudet printit

tunnetila: tyytyväisyys

Lauantain iltaohjelmaan kuului Lapkon keikan lisäksi illan brittivahvistuksellemme, Sebastianille, Helsingin baarien esittelyä. Sebastian oli Suomessa yhdistetyllä loma/pr-matkalla, ja tavoitteena hänellä oli (baarituntemuksen laajentamisen lisäksi) saada tunnettuutta omalle vaatemerkilleen, Conquerille.

Conquer valmistaa pääasiassa printti t-paitoja, mutta samoja printtejä on saatavilla niin paksumpina huppareina kuin naisille pidempinä hihattomina "tunikoina". Puseroiden materiaali on ihanan ohutta ja hengittävää, hyvin laadukasta Egyptin-, luomu- tai reilun kaupan puuvillaa. Myös printeissä käytetyt painovärit ovat ympäristöystävällisiä. Ei ehkä yllätys että täytin vaatekaappiani kolmella erilaisella Conquerin topilla joista olen parin päivän aikana ehtinyt käyttää jo jokaista. Eilisen päivän asussa musta hopeisella "Eagle Hunt" printillä varustettu toppi.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neuletakki Marimekko, toppi Conquer,
shortsit H&M Trend, kengät BilliBi


Tiedätte varmaan etten yleensä käytä printtivaatteita. Nämä topit ovat kuitenkin niin pehmeitä ja ihania päällä, että poikkeus vahvistanee säännön. Printit on sitä paitsi tehty uudella, hyvin salaisella painotekniikalla ("if I tell you I'll have to kill you"), ja ne ovat todella hienoja ja pikkutarkkoja.

Jos tykkäätte persoonallisista ja laadukkaista printtipaidoista (esim. pöllö-printti on ihan suosikki!), voitte tilata paitoja Conquerin nettikaupan lisäksi myös Suomesta, nettikaupalla Puoti.fi on niitä valikoimissaan.

Printit, juu vai ei?

17 kommenttia:

 1. Printit ehdottomasti! Nuo mainitsemasi paidat kuulostavat mahtavilta, joku saattaa päätyä vaatekaappiini :)

  VastaaPoista
 2. Yleensä en pahemmin printeistä perusta, mutta hienoja poikkeuksiakin on. Kuten esim. toi ylläsi oleva paita. :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hyvällä maulla suunniteltu printti ehdottomasti juu!

  Ei hitto toi musta Owl-printtitunika on hieno! Tullee jotain Twin Peaks-henkisiä säväreitä.

  VastaaPoista
 5. Heidi: Hyvä hyvä! Laatu on ainakin mahtava. Kuvat ei ole ehkä niitä naisellisimpia mutta väliäkö tuolla! :) Ja kiva jos ostat, kannatetan kaveria. :)

  Micci: Samat sanat! Usein kierrän printit aika kaukaa mutta kun voi kaveria kannattaa ja laatu on mahtavaa niin mikä ettei?!

  Enne: Pöllö on munkin mielestäni tosi makee. Sebastianilla vaan ei ollut niitä mukana täällä joten täytynee hankkia nettikaupasta.

  VastaaPoista
 6. kivat printit juu! tosin tarkoin valittuna ja yksi kuosi kerrallaan, kun omista vaatetuksista puhutaan! esim. tuo pöllöhän on ihan huippuhieno! semmoiset isin black horset -printit taas, never ever :D

  VastaaPoista
 7. Kävin heti kurkkimassa Conquerin omia sivuja, ja tykästyin tietenkin siihen herttaiseen printtiin 'Kids'. Sitä ei näköjään saa tuolta Puodin kautta, muuten varmaan ostaisin sen treenipaidaksi :)

  VastaaPoista
 8. tiiti: Pöllö on ehkä suosikkini. (Ja btw. myös Lapkon Ville valitsi sen.. ;) )

  Ilona: Hah hah, tuo on aika kammottava printti. :)

  VastaaPoista
 9. Printit ei yleensä hirmusti viehätä, olen sen verran minimalistisemman tyylin ystävä, mutta poikkeuksiakin löytyy -sellaiset maltillisen sävyiset on ok, kuten juuri tuo ylläsi oleva!

  VastaaPoista
 10. Pöllö on ihana! Tahdontahdontahdon!

  VastaaPoista
 11. Joo-o, mutta olin ihan tosissani! :)
  Voisit vinkata että täällä Helsingissä kaivattaisiin vielä yhtä Kids-printtipaitaa ;)

  VastaaPoista
 12. Printit hyvin harvoin paitsi Puolisolla hyvin usein.

  VastaaPoista
 13. Nämä printit ehdottomasti. Kävinkin heti kuolaamassa sitä pöllöpaitaa. Missä koossa olet hankkinut nuo omat paitasi? Voisi saada vähän osviittaa siitä, millaisia koot ovat.

  VastaaPoista
 14. Lilou: Samaa mieltä, tämä toppi (taas päällä) on maltillinen mutta samalla upea ja näyttävä.

  Salka: Pöllö todella on ihana, kaikkien suosikki. :)

  Ilona: Pistetääs vinkaten.. ;)

  Prefecta: Meillä mieskään ei oikein lämpene printeille. (Siitä huolimatta lähes kaikki hänen t-paitansa ovat printtipaitoja. Heh, mainoskamaa. :) )

  Auri: Mun toppini ovat kokoa S.

  VastaaPoista
 15. Conquer valloittaa maailmaa! Otan mukaan Conqueria ensi viikon Helsinki Fashion Stock Salesiin niin niitä voi tulla sinne sitten fiilistelemään. ks.http://www.facebook.com/event.php?eid=366483646616

  VastaaPoista
 16. Puotipuksu: Sinne siis, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 17. Palaan tähän vielä sen verran, että nyt tuota Eagle Huntia on myös pieni erä tarjolla.

  http://www.puoti.fi/tuotteet/conquer/eagle-hunt-naisten-musta-tunika

  Sori mainos :D

  Puksu

  VastaaPoista