sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Upeimmat miehet ja arvonnan voittajat

tunnetila: lääh.....

Nyt en voi muuta sanoa kun KIITOS, olette ihania!!! Olen aivan fiiliksissä Googletellut koko viikonlopun kisassa mainitsemianne miehiä ja löytänyt useita uusia komistuksia joista en ollut aiemmin kuullutkaan. Nyt olen, onneksi! Kerta toisensa jälkeen olen kirjoittanut hakukenttään nimiä ja kiljahdellut ihastuksesta kun kuvat ovat iskeytyneet ruudulle. Käytän harvoin mitään trendisanontoja mutta tämä tilaisuus vaatii nyt kahta sellaista: KUUMAA ja OMNOMNOMNOM!!! Kiitos siis kaikille osallistuneille. Tässä kisan TOP 3, olkaa hyvät.


Image and video hosting by TinyPic

kuva

Eniten ääniä teiltä sai mielestäni yksi tämän hetken parhaista miesnäyttelijöistä, Mr. JOHNNY DEPP!!! Ison osan Deppin äänistä tosin sai Jack Sparrow, mutta menköön, sama mies kuitenkin kyseessä. :D

Image and video hosting by TinyPic

kuva

Hyväksi kakkoseksi tuli (minun mielestäni Mr. maailman ihanin) JUDE LAW. (Taas voisin sanoa että OMNOMNOMNOM..)


Image and video hosting by TinyPic

kuva

Kolmanneksi tiukassa kisassa tuli herkku nimeltä Gael Garcia Bernal. (Ja edelleen sanoisin että KUUMAA....)


Useita ääniä saivat myös mm. Heath Ledger, Brad Pitt, Benicio Del Toro, Robert Pattinson, Robert Downey Jr, Ewan McGregor, Hugh Hackman, Denzel Washington, Colin Firth, Adrien Brody, Sean Connery, Josh Hartnett, Ed Westwick, Zachary Quinto jne jne. Omnomnomnomnom....

Lähes kaikki eniten ääniä saaneet miehet ovat näyttelijöitä. Onko näyttelijät itsessään jo komeita vai tekeekö eri roolit heistä entistä kiinnostavampia? Ääniä kun sai Jack Sparrown lisäksi myös Bridget Jonesista tuttu Mr. Darcy.

Olen niin tohkeissani näistä komistuksista että olin unohtaa postauksen pääasian, eli arvonnan voittajien julkistamisen. Lupailin, että jos arvontaan osallistuu paljon lukijoita niin arvon muutaman ekstra-palkinnon lisää. Kello 18.00 mennessä osallistujia oli 127 kpl, joten päätin arpoa yhden lisäpalkinnon jokaista alkanutta 50 kohden, eli arvoin kolme bonuspalkintoa jotka näkyvät kuvassa alla.

Image and video hosting by TinyPic


Ja sitten arvonnan voittajiin! Tattadadattattaa!!!!

Päävoiton, eli H&M:n uuden luomuvartalotuotesarjan tuotteita kolme kappaletta voitti nimimerkki
Petra, joka antoi äänensä niin ikään ykkösmiehelle, Johnny Deppille. Onnea Petra (ja onnea Johnny)!!!

Toisen palkinnon, eli Schwarzkopfin Gliss Hair Repair -sarjan hiuksiin jätettävän hoitoaineen voitti nimimerkki kkkkaisa joka kertoi lempparimiehekseen Brad Pittin. Onnea molemmille! :)

Kolmas palkinto, eli Elvitalin Color Vive hoitoainesuihke osui nimimerkille melina, joka mainitsi liudan ihania, jo hieman ikääntyneempiä miehiä. Voittajaksi joukosta nousi kuitenkin Alec Baldvin. Onnea onnea!

Viimeinen palkinto, eli Tigin Brunette Goddes kiiltosuihke lähtee nimimerkille LauRa. LauRa oli samoilla linjoilla kanssani ja hänen miesihanteensa on Jude Law. Onnea myös tälle "parille"!

Kaikkien muiden voittajien yhteystiedot minulla jo on, mutta laitatko kkkkaisa minulle sähköpostia osoitteeseen ninotzka@hotmail.com ja kerro osoitteesi niin laitan paketin postiin. Kiitos kaikille osallistuneille ja onnea voittajille! Jatkan miesten googlettamista...


6 kommenttia:

 1. kkkkaisa7/3/10 19:41

  ? tää on jtn outoo kerrankin arpa osu kohalle :D osote: gaisa-@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Aika ihanan kuvan oot löytäny Gaelista.<3

  VastaaPoista
 3. kkkkaisa: Hih, kiva että nyt onnisti!

  AnneVee: Mä halusin kaikista mustavalkoiset kuvat ja toi oli Gaelista aivan upee!! Tosin ihan "perusitsensä" näköinen hän ei tossa ole, mutta kuitenkin niin ihana.. ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi7/3/10 21:30

  Jee oon niin onnessani, kiitos vielä paljon! :-D laitoinkin sulle äsken sähköpostia :)

  VastaaPoista
 5. Petra: Jee jee! Paketti lähtee postiin ja on sinulla tämän viikon aikana!

  Petra: Mä melkein ajattelin laittaa sulle etukäteissähköpostia että älä säikähdä kun luet blogiani. :) Varoittaa ennen kuin ehdit innostua liikaa.

  VastaaPoista