sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Eilen, lauantaina

tunnetila: väsy

Eilinen päivä meni pääasiassa nukkuessa (onko kolmet päiväunet liikaa vai tarpeeksi?) ja illalla löysin itseni jorailemasta Tavastialta Lapkon tahtiin. Meno oli messevää vaikka keikka olikin mielestäni aika vaisu.

Keikoilla muistaa aina lyhyen ihmisen dilemman: jos laittaa jalkaan matalat kengät joilla jaksaa jammailla koko illan niin ei näe ihmismassan seasta yhtään mitään. Jos taas laittaa korkkarit nähdäkseen lavalle, saa varautua tuhannen kipeisiin jalkoihin jo keikan puolivälin jälkeen ja loppu keikka menee sivu suun kun yrittää hammasta purren keskittyä olemaan tuntematta kipua. Kaikissa muissa tilanteissa tykkään olla pikkuinen, keikoilla se tympii pahemman kerran!

Tuota kenkädilemmaa yritin eilen ratkaista Vagabondin kiilaroroilla ja onnistumisprosentti oli hyvä: näin lavalle ja jaksoin fiilistellä koko illan ilman tuskaa.

Image and video hosting by TinyPic

pellavaneule, alustoppi ja nahkaranneke Marimekko,
nahkahousut Jimmy Choo for H&M, kengät Vagabond, sulkakorvikset Pieces


Kun kävelee baarista kotiin aamulla kello viisi vesisateessa, niin onnittelee itseään siitä ettei tällä(kään) kertaa lähtenyt radalle korkkareissa. Olisi tuossa vaiheessa silloin tullut jo itku, ihan varmasti. Kiilakorkoiset kengät ovat lahja lyhyille (ja miksei muillekin koroissa viihtyville) naisille!

5 kommenttia:

 1. Hmm, pitäisköhän munkin alkaa harkita kiilakorkoja... Mulla on nimittäin täysin samaa ongelma keikoilla, en näe yhtään mitään, ellen onnistu pääsemään eturiviin. Korkkareitahan mulla ei tosiaan ole yksiäkään, eli niistäkään ei ole apua. Mutta tarkemmin ajatellen kiilakorkoisten kenkien löytyminen koossa 34 on aika epätodennäköistä. :D
  Tosi kiva asu. :)

  VastaaPoista
 2. Lapko olisikin voinut olla hyvä! Minä olin jo useamman viikon fiilistellyt meneväni Tavastian lauantaidiskoon, mutta sinne Lapkon keikan jälkeen oli aivan hirmuinen jono, joka ei liikkunut mihinkään, vettä satoi ja lopulta annoin periksi ja lähdin muualle.

  Jäitkö itse Tavastialle vielä keikan jälkeen?

  Vaikka en ole edes ihan lyhyt, minulla on aina tuo sama probleema. Yleensä valitsen matalat kengät ja yritän välillä sitten hyppiä varpaisillani, jotta näkisin lavalle niiden parimetristen äijien yli jotka tunkevat aina sinne etualalle katsomaan keikkaa.

  VastaaPoista
 3. Hih, kyllä mun näemmä täytyy ehdottomasti jotkut ronskit kiilat hommailla, tulisi itselläkin vähän samaan tarpeeseen :D

  VastaaPoista
 4. Tuo on niin tuttu ongelma! Oon keikoilla/festareilla yleensä joku ihme magneetti sen suhteen, että eteen pajahtaa aina joku 2-metrinen jääkaappi-pakastinyhdistelmän kokoinen jamppa.. Sen takia nykyään menenkin suosiolla esim. Tavastialla yläkerran parvelle, josta on mahdollisuus nähdäkin jotain. Toimi hyvin esim. tiistaina the Baseballsin keikalla :).

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Suosittelen pehmeitä kiilakorkoja. Oli ihan eri fiilis katsella bändiä kun näki hyvin eikä mihinkään sattunut. :D Mutta voi vitsit sulla on pieni jalka! Tsemppiä metsästykseen!

  Ilona: Jäin keikan jälkeen Tavastialle. Suunnitelmissa oli diskoilla mutta päädyttiinkin viettämään bändin kanssa aikaa bäkkärille. Jäi siis diskoilut tällä kertaa väliin.

  Salka: Heh, uskon! Mitäs me pätkät!

  h_eidi: Tuo jättiläiset parkkeeraaminen eteen käy aina! Olit sitten keikalla, leffassa tai vaikkapa teatterissa. Ja aina mä kärsin. :)

  VastaaPoista