lauantai 13. maaliskuuta 2010

Manse huhuilee

tunnetila: ilo

Terveisiä Tampereelta! Juhlat meni torstai-iltana kivasti, asuna (yllätys yllätys) pikkumusta höystettynä mustalla jakulla. Kiitos kaikille mielipiteistä!

Aikaa pidempiin kirjoitteluihin ei nyt ole, äiti hoputtaa kanssaan ostoksille, mutta oli pakko tulla kertomaan että teimme pienen muutoksen viikonlopun suunnitelmiin. Peruimme tämän illan teatteriliput ja päätimme sittenkin panostaa toisenlaiseen illanviettoon. Haemme äitini kanssa shoppailupäivän lopuksi kasan karkkia ja leivoksia, kaivaudumme hotellihuoneen ihaniin sänkyihin peittojen alle ja tuhoamme herkkukasan samalla kun tuijotamme tv:stä kaikkea turhaa ja höpötämme tyttöjen juttuja. Voi että siitä tulee kivaa!

Teettekö te, edelleen aikuisena, vanhempienne kanssa yhteisiä kivoja juttuja?

5 kommenttia:

 1. Kyllä teemme ja tuo kuullostaa juuri ihanalta ajanviettotavalta :) Oiekin mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Pari vuotta sitten keväällä olin viikon äidin ja isän kanssa Teneriffalla kolmistaan. Oli aivan ihana reissu kaikin puolin. Toki mä kyllä vietän muutenkin niin paljon kuin suinkin aikaa heidän kanssaan.

  xoxo, Prefecta
  Another Fab Day

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa hauskalta! Teininä ei osannut arvostaa oikein vanhempien kanssa vietettyä aikaa, mutta nykyään tulee helpostikin lähdettyä vanhemmille saunomaan ja viettämän iltaa. Meillä on myös monia perhetuttuja joiden luo tulee mentyä välillä vieläkin vanhempien mukana kun on aina niin hauskaa.

  VastaaPoista
 4. Uhkarohkeasti olen lähdössä äitini kanssa Pietariin huhtikuussa... Aika harvoin (eijuurikoskaan) teemme mitään erityisiä "tyttöjen juttuja" yhdessä, tämä taitaa olla ensimmäinen matkamme kaksin :)

  VastaaPoista
 5. Hilja: Kiitos, viikonloppu oli tosi kiva! Ja kiva kuulla että sinäkin saat nauttia kivasta yhdessäolosta perheen kesken.

  Prefecta: Voi, reissunne kuulostaa tosi kivalta! Minä juttelen äidin kanssa puhelimessa lähes päivittäin, mutta näen vanhempiani ihan liian harvoin. Mitäs asuvat niin kaukana eivätkä muuta Helsinkiin vaikka tytär niin toivoo.. ;)

  Auri: Voi miten kivaa! Tuota perhetuttu -juttua ei meillä oikein ole. Ja kaikkia sukulaisiakin tulee nähtyä ihan liian harvoin vaikka useimmat sukulaisistakin on tosi mukavia.

  Ilona: Ihanaa matkaa teille! Itse olen käynyt äitini kanssa kerran kahdestaan Espanjassa (edes siskoni ei ollut mukana) ja se oli upea matka! Lähtisin toiste vaikka heti!

  VastaaPoista