sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kuusen tuoksu

tunnetila: taas testataan

Alatte varmaan jo pikku hiljaa kyllästyä vouhotukseeni silmänympärysvoiteista. Anteeksi! Pakko kuitenkin nyt kertoa että olen päättänyt elää (ainakin hetken) ilman ko. tuotetta ja käyttää testattavaksi saamaani Pranarômin ravitsevaa kosteusvoidetta myös silmänympärysiholla.

Belgialainen luomusertifioitu Pranarôm on sarjana minulle aivan uusi tuttavuus ja olin todella iloinen kun tuoteperheen maahantuoja Biodelly tarjosi minulle mahdollisuutta tutustua heidän tuotteisiinsa. Pranarômista kerrotaan merkin nettisivuilla näin:
"Pranarôm Cosmétique on luomusertifioitu (ECOCERT, COSMEBIO) tuotesarja, jonka perustana ovat tutkitusti parhaat eteeriset öljyt. Tuotesarja on yksinkertaisesti nerokas: jokainen löytää omiin tarpeisiinsa sopivat tuotteet yhdistämällä ADAPTARÔM-hoitotuotteet PRANALIXIR-seerumeihin. Ja koska sarja perustuu eteerisiin öljyihin, se hoitaa tuoksujen avulla ihon lisäksi myös mieltä!"

Sanapari "eteeriset öljyt" sai minut suhtautumaan uutuustuotteisiin hyvin epäileväisesti, sillä pidän kosmetiikkatuotteistani ainoastaan hennon tuoksuvina. Jo pelkkä ajatus voimakkaasti tuoksuvista eteerisistä öljyistä saa aikaan päänsärkyä.

Image and video hosting by TinyPic

Sain testattavakseni kaksi tuotetta: energisoivan seerumin ja kosteusvoiteen. Ilahduin kovasti kun kosteusvoiteen sanotaan olevan tarkoitettu kasvoille ja silmänympärysiholle. Jospa nyt pärjäisin ilman pulmia aiheuttavaa silmänympärysvoidetta!

Olen käyttänyt tuotteita nyt muutaman päivän ja täytyy sanoa että olen ihastunut. Puhdistuksen jälkeen hieron kevyesti kasvoille pari tippaa energisoivaa seerumia, odotan minuutin verran ja sen jälkeen levitän kosteusvoiteen. Pelkäämäni eteeristen öljyjen tuoksu on mieto, ja voimakkain tuoksu mikä kosteusvoiteesta ilmoille leijailee on hento kuusen tuoksu. Ensimäisellä voiteen käyttökerralla tuli niin kova ikävä joulua ja joulukuusta että oli pakko soittaa äidille. Heh, hieman erilainen reaktio mitä ajattelin kun kuulin sanayhdistelmän "eteeriset öljyt".

Ainakin toistaiseksi ihoni on selkeästi pitänyt niin seerumista kuin voiteestakin, eikä erillistä silmänympärysvoidetta tunnu tarvitsevan. Testaukset jatkuvat, ja jos ihon kunnossa tapahtuu muutoksia raportoin niistä teille. Mutta vinkiksi jo nyt kaikille teille uusi luomusertifioitu kosmetiikkasarja. Luomukosmetiikkaa ei voi koskaan olla liikaa!

Ps. Haarniskakisa loppuu pian, ilmoitan voittajan maanantaina. Ja lisää huudettavaa Huutiksessa.

2 kommenttia:

  1. Luomu on ihanaa. Mä hylkäsin kesällä kaikki entiset ihonhoitotuotteet ja siirryin täysin luomuun. Vielä ei kyllä ainakaan se ihossa näy...

    VastaaPoista
  2. Mikkan: Jee, luomutyttö! Mä pyrin kans tuohon pikkuhiljaa. Ja mun mielestä on ihan hyvä ettei ihossa vielä näy muutokset. Yleensä nimittäin ne ensimmäiset muutokset (ainakin minulla) on järkyttävän kokoiset finnit ja paukamat mitkä tulee kun vaihtaa ihonhoitotuotteita. :)

    VastaaPoista