keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Treenit sukkahousuissa

tunnetila: hauskuus

Olin tänään mahtavassa lanseeraustilaisuudessa. PR-toimisto Milttonin kutsusta päädyin testaamaan marraskuussa Suomeen rantautuvaa EA Sport Active 2 -pelikonsoliohjelmaa. Muistin aamulla viime tingassa että päälle piti laittaa jotain rentoa ja kiristämätöntä. Olin kuitenkin samoissa vaatteissa ensin päivän töissä, joten rentous tuli tällä kertaa asuun hihattomasta topista ja muhkushortseista joihin mahtuisi sisälle kolme Ninaa.

Image and video hosting by TinyPic

toppi Vila, huivi Esprit, neuletakki Bershka,
shortsit H&M Trend, kumpparit Ilse Jacobsen


Työpäivän jälkeen raahustin GLO Hotellin sviittiin jossa minua odotti tuo maaginen, interaktiivinen kuntoiluohjelma. En ole koskaan pelannut mitään konsolipeliä, paitsi kerran muutaman lasillisen jälkeen laulanut Singstaria (apua!!), joten ajattelin käydä paikalla vain pikaisesti vilkaisemassa mistä on kyse. Puolitoista tuntia myöhemmin istuin kuitenkin vielä sviitissä ja huohotin treenauksesta tullutta hyvää oloa. Peli, tai siis kuntoiluohjelma, oli ihan mahtava!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Omassa treenissäni kokeilin ohjatun lämmittelyn jälkeen mm. skeittausta, koripalloa, step aerobicia ja nyrkkeilyä, loppuvenyttelyä unohtamatta. Jo muutaman minuutin pituinen intervalliharjoitus sai hien pintaan ja sykkeen nousemaan. Ja mikä parasta, ohjelma näytti vielä kulutettujen kaloreiden määrän. Mikäs sen parempi motivaattori!

Yhden parannusehdotuksen tosin keksin heti. Ohjelmaan täytyisi saada animoitujen ohjaajien tilalle komeita oikeita miehiä treeniasuissa. Komeiden miesten tsemppaus saattaisi motivoida vielä paremmin kuin pelkkä kalorilaskuri. "En mä kulta ehdi nyt tiskata. Mä treenaan ensin Jackin kanssa. Moikka muru, hikoiltaisko taas yhdessä?!"


6 kommenttia:

 1. hihih, mahtavia jumppakuvia! ;) Hyvä Nina. Mäkin yritin joskus miehelle puhua että jos hankittais se nintendo wii niin mä aaaaina reenaisin vaan sen kanssa ja oisin aaaina hirvee timmissä kunnossa. Ei vakuuttunut, jännä juttu.. Varmaan se ties että lataisin konsolille vain kaikki jännät strategiapelit ja nörttäilisin niiden kanssa yöt ja päivät :D

  VastaaPoista
 2. wikke: Heh, kiitti! Tosi tarmokkaana treenaamassa sukkahousut jalassa. ;) Tuohon jäisi varmasti koukkuun jos sen hankkisi. Siihen voi nimittäin tehdä esim. 9 viikon ohjelman ja jos lusmuisili eikä tekisi vaadittuja juttuja, niin kone muistuttaa ettei tavoitteet täyty ja mua itseä ainakin se tsemppaisi. Osta osta, tuun sit aina teille treenaamaan. :)

  VastaaPoista
 3. "Komeiden miesten tsemppaus saattaisi motivoida vielä paremmin kuin pelkkä kalorilaskuri."

  Hajosin. En kestä! (Mutta komeiden miesten merkitystä ei sovi kyllä väheksyä. Sitten kuitenkaan.)

  VastaaPoista
 4. Vimps: Komeiden miesten merkitystä ei todellakaan sovi väheksyä. Elämän suola ja niin edelleen. :)

  VastaaPoista
 5. Hahahhaha! Komeat miehet puuttuvat myös Wiistä, jonka minä taas onnistuin kinumaan meille. Nolona voin jakaa teille, että tuossa se on maannut, käyttämättömänä jo monta kuukautta... :/

  VastaaPoista
 6. Joy: No siksi se varmaan on jäänyt käyttämättä kun niitä komeita miehiä ei ole! Miksei kukaan ohjlemien valmistaja ole tajunnut iskeä kultasuoneen?! Eiköhän ruveta porukalla yrittäjiksi? Napsitaan kaikki potentiaaliset miehet kaduilta koekuvauksiin ja parhaat valitaan itse tuotteeseen. Loistava duuni, ainakin meille jotka toimimme koekuvausten tuomareina. :)

  VastaaPoista