perjantai 10. syyskuuta 2010

Mihin aika katoaa?

tunnetila: aika kuluu ihan liian nopeasti

En olekaan muistanut esitellä teille kesän parhaan kirppiskeikan vaatelöytöä. Upean korusaaliin lisäksi löysin kolmella eurolla pehmeän ja hauskan valkoisen paitapuseron. Valkoinen paitapusero kuulostaa äärimmäisen tylsältä vaatteelta mutta se voi olla metallisine nappeineen ja epäsymmetrisine helmoineen kaikkea muuta. (Aivan kuten harmaa collegetakkikin. )

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

paitapusero kirppikseltä (alunperin Vila), huivi Esprit,
farkut H&M, bikerit Noel Fun


Olisin varmasti kiinnostunut puserosta liikeessä normaalihintaisenakin, mutta olen silloin kävellyt onneni ohi ja missannut koko puseron. En edes tiedä milloin näitä on ollut myynnissä. Onneksi kirpulla joku halusi luopua omastaan.

Löysin kesällä second handina myös toisen kivan vaatteen joka ennen esittelyä kaipaa hieman uudistamista. Innoissani toin vaatteen kotiin ja suunnittelin muokkaavani sen heti. Tuolla se makaa edelleen, ompelukoneen päällä, ja löytöhetkestä on aikaa varmaan 4kk. Mihin tämä aika oikein katoaa kun mitään ei koskaan ehdi?!

2 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihana! Kelpaisi kyllä mullekin kirpparilöytönä. Hih, en tiedä minne aika katooa: ehkä sitä on mutta juuri niinä hetkinä kun olisi luppoaikaa ei muista, mitä tekemistä tuollaisille hetkille on varannut.

    Mä löysin viime kesän loppupuolella erään mekon, joka on tosi huonon mittainen ja ajattelin, että lyhennän sitä... no seuraavaksi ajattelin, että lyhennän sitä täksi kesäksi... no nyt ajattelen, että ehkä sitten ensi kesäksi. Puolustuksena mainittakoon etten omista ompelukonetta vaan lainaan sen aina poikaystävän äidiltä. Mutta silti :)

    VastaaPoista
  2. Little M: Kiitti, tämä paita tuo sitä kivaa "jotain" asuun.

    Heh, onneksi en ole ainut saamaton joka siirtää ja siirtää ompeluprojektejaan. :)

    VastaaPoista