maanantai 20. syyskuuta 2010

Voittaja ja toinen uutinen

tunnetila: onnitteluja

Haarniskakilpailu on nyt ohi ja voittajaksi valikoitui seuraava hauska ajatus:

Image and video hosting by TinyPic

"Pikkukaverilla on jo oma kypärä, mutta saisiko tähän silmäreiät?"
-myyrä

Eli nimimerkki "myyrä", jos palkinto kiinnostaa niin laitathan minulle sähköpostia osoitteeseen ninotzka@hotmail.com. Kiitos kaikille osallistuneille, parasta lainia oli vaikea valita hyvien joukosta.

Ja loppuun vielä hieno uutinen Hel Looksin ystäville. Onnittelut tekijöille!


Suomalaisblogi noteerattiin maailman vaikutusvaltaisimpien muotiblogien joukkoonBrittiläinen Most Wanted listasi maailman muotiblogeja eri kategorioihin. Suomalainen Hel Looks sijoittui neljänneksi katutyyliä esittelevien blogien joukossa.

Helsinkiläisten katutyyliä jo vuodesta 2005 esitellyt blogi on helsinkiläispariskunta Sampo Karjalaisen ja Liisa Jokisen pyörittämä. Katutyyli-kategoriassa heidän edelleen kiilasivat tanskalainen Copenhagen Cycle Chic sekä kansainväliset Jak & Jil ja Lookbook.nu.

Jokinen kertoo Voicelle, että Hel Looks arvostaa Most Wantedin sijoitusta erittäin paljon. Hänen mukaansa blogin kävijöistä noin kaksi kolmasosaa tulee ulkomailta, päivittäisten kävijämäärien huidellessa noin 10 000 kappaleessa.

- Tämä tosin on palveluntarjoajamme antama luku, eli se ei ole vertailukelpoinen muihin tilastoihin, Jokinen lisää.

Most Wanted kirjoittaa listanneensa blogit kehittämänsä algoritmin avulla, joka ottaa huomioon kävijämäärien lisäksi muiden sivustojen linkkaukset.

Helsinkiläistä katutyyliä voit ihailla täällä (hel-looks.com) ja Most Wantedin listaukseen voit tutustua täällä (vouchercodes.co.uk).

Uutinen täältä (The Voice)

2 kommenttia:

  1. Ei kai tuohon tarvitsisi kuin yhden silmänreiän? Ehehe.

    VastaaPoista
  2. .Nekku.: Ehehe... :) Mä kuvittelin tohon ne silmänreijät ja se näky oli niin mahtava että ajatus oli pakko palkita. :)

    VastaaPoista