maanantai 27. syyskuuta 2010

Molemmille omansa

tunnetila: testausta taasen

Taas on kulutettu muutama kosmetiikkatuote, tällä kertaa shampoo, loppuun ja on arvioiden aika.

Vietin toukokuun alussa ihanan aamupäivän Kampaamo Dynastiassa, jossa hiuksiini loihdittiin perusteellisen pesun jälkeen kauniit kiharat. Kaikki hoidot ja muotoilu tehtiin uusilla Syossin tuotteilla. Sain kotiin testaukseen omille hiuksilleni parhaiten sopivat tuotteet ja uudet shampoo ja hoitoaine pääsivätkin heti käyttöön.

Image and video hosting by TinyPic

Kampaajani minulle valitsema Volume lift -sarja oli minulle juuri oikea valinta, haluanhan aika ohuille hiuksilleni lisää buustia ja volyymia. Tykkäsin tuotteista enemmän mitä muista testaamistani markettisarjoista olen tähän asti tykännyt. (Paitsi Aussielle olen menettänyt sydämeni ja palasin siihen taas näiden tuotteiden loputtua.) Shampoo pesee hiukset natisevan puhtaiksi, hoitoaine palauttaa hiusten kiillon ja kosteuden. Hiukset on hyvin helppo harjata hoitoaineen jälkeen eikä takkuja (ainakaan minulle) tule.

Otin Syossin shampoota ja hoitoainetta pikku pulloissa mukaan "interrailille", joten mieskin pääsi testaamaan tuotteita. Mies ei kuitenkaan vakuuttunut tuotteista yhtälailla. Miehen hiukset ovat hyvin paksut, joten tuuhentavaa vaikutusta hän ei shampooltaan tarvitse. Shampoo oli hänen mielestään ok, hoitoaine taas ei kosteuttanut tarpeeksi. Mies testasi kotiin tultuamme sarjan tehohoitoa (Repair Therapy, 2-Minutes Intensive Mask), mutta hänen kärsivällisyydellään tehohoidon pois pesemiseen kului liikaa aikaa ja ensimmäinen käyttökerta päättyi kiroiluun ja jäi viimeiseksi.


Image and video hosting by TinyPic

Sain pari vuotta sitten testattavakseni Joicon Silk -sarjan tuotteet (kuvassa takana) jotka ovat hyvin hoitavia ja tekevät hiuksista kiiltävät ja sileät. Tämä sarja oli minulle aivan liian hoitava ja jäi parin käyttökerran käyttämättä, joten kaivoin sarjan nyt miehen testattavaksi ja hän on pitänyt sarjasta, varsinkin hoitoaineesta, kovasti.

Tämä siis esimerkkinä siitä, ettei tehtyjä tuotearvosteluja pidä ottaa absoluuttisina totuuksina vaan jokaisen täytyy kokeilla tuotteita itse. Jokaisella meistä on erilaiset tarpeet ja eri hiuslaadut reagoivat tuotteisiin eri tavalla. Minulta siis tällä kertaa pisteet markettisarjalle, mieheltä Joicolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti