torstai 9. syyskuuta 2010

Raakaa tyylikkyyttä

tunnetila: uutta

Tänään torstaina avataan jo pidempään remontissa olleeseen Kluuvin kauppakeskukseen muotia kahdessa kerroksessa. Hollantilainen G-Star Raw
avaa Pohjoismaiden lippulaivamyymälänsä Helsinkiin. Liikkeessä myydään myös brändin kenkämallistoa, ainoana Pohjoismaissa. Iso satsaus brändiltä avata noin suurella volyymilla liike kauas Pohjolaan, mutta me emme valita vaan otamme uuden tulokkaan lämmöllä vastaan.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kävin eilen ennakkoon katsastamassa liikkeen ja sen hulppean liiketilan Aleksanterinkadun varrella. Alakerta on omistettu miesten muodille, yläkerrassa on naisten osasto. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin olen pitänyt merkkiä ainoastaan farkkuja, t-paitoja ja huppareita valmistavana brändinä ja yllätyin iloisesti nähdessäni liikkeessä naisille myös kauniita mekkoja, hyvin leikattuja jakkuja sekä neuleita.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Iskin silmäni heti kakkoskuvan jättimäisiin neuleisiin ja näin jo itseni neuleeseen kääriytyneenä, sohvalle käpertyneenä syyssateen ropistessa pimeään ikkunaan. Neuleiden hinta ja materiaalivalinnat eivät kuitenkaan kohdanneet omia mieltymyksiäni joten siirryin hypistelemään ja ihailemaan alimman kuvan 100% paksuhkoa silkkiä ollutta mekkoa. Siinä taas hinta-laatusuhde tuntui olevan kohdallaan.

Ennen remonttia Kluuvi tuntui olevan jotenkin kaukana ja syrjässä kaikesta, vaikka todellisuudessa se sijaitsee lähes paraatipaikalla Aleksilla. Toivottavasti remontti ja uudet laadukkaat liikkeet saavat ihmiset heräämään ja pidentämään shoppailureittiään Aleksilla enemmän Senaatintorin suuntaan. Uudistunut Kluuvi, siellä G-Star Raw ja uusi My o My lähes kadun toisella puolella, siinä on jo kolme hyvää syytä kävellä hieman pidemmälle.

8 kommenttia:

 1. Nyt täytyy tunnustaa, että ko. merkki on mennyt itseltä ihan kokonaan ohi. Tosi harmi tosiaan, jos materiaalit tuossa neuleessa ovat kehnot, ehdin jo niin iskeä silmäni siihen... Mutta täytyypä katsastaa liike kuitenkin, tarjontaa ei koskaan ole liikaa =)

  VastaaPoista
 2. miten musta koko gstar on niin 2005?!

  johtuukohan se siitä että vuoden 2005 poikaystävä (lontoosta) oli jotenkin innoissaan gstarista?! sillä kun oli kaikki aina niin up-to-date. :)

  VastaaPoista
 3. Jo: Nuo neuleet oli ihan mahtavan näköisiä mutta tosiaan materiaalilappu sai jättämään ostopäätöksen sikseen. Miksi kaikkeen on pakko käyttää akryyliä??

  Mutta tsekkaa liike ehdottomasti. Vaikka lähtisit sieltä tyhjin käsin niin liike itsessään on aika kiva ja näkemisen arvoinen.

  I May Say: Hahahaha, no mutta muoti päivittyy nykyään niin kovaa vauhtia että 2005 on kohta taas muodissa. :) Paitsi että tuolta löytyi kaikkea ajatonta ostettavaa, eli ennakkoasenteet romukoppaan ja katsomaan löytyisikö tuolta jotain kivaa. :)

  VastaaPoista
 4. G-Starin miesten kenkiä (ja vaatteita) on kyllä saanut jo vuoden ajan Stokkalta. :)

  Kuulin huhua, että Kluuvin kauppakeskus vaihtaisi nimensäkin rempan myötä. Ehkä ihan fiksu imagonkohotus!

  VastaaPoista
 5. Mä ajattelinkin että sulta varmaan kuulen uutiset avajaisista. Olin vaihteeksi taas harrastamassa mitäniitäkaikkianyton-juttujani enkä ehtinyt paikalle :/

  VastaaPoista
 6. kiukkupussi: Lehdistötiedotteessa sanottiin että tuossa liikkeessä myydään ainoana noita kenkiä. Mutta eli ei siis myydä. :) Kiitos tiedosta!

  Ilona: Ihana että sulla on harrastuksia! Mulla on vähän käynyt niin etten harrasta juuri muuta kuin kekkereillä käyntiä ja bloggaamista. :)

  VastaaPoista
 7. Tämä uutinen on mennyt minulta ihan ohi, kiitos Nina! Gstar on tuntunut pitkään jo niin passeelta, mutta täytyypä tsekata uusi putiikki!

  VastaaPoista
 8. Hanna: Ole hyvä Hanna, toivottavasti teet liikkeestä hyviä löytöjä! :)

  VastaaPoista