tiistai 28. syyskuuta 2010

Syksyn trendiasu

tunnetila: huvitus

Kerroin Henkkiksen showroomilla viimeksi vieraillessani Emmille ja Nadjalle uudesta takki-ihastuksestani jonka olin ennakkotilannut H&M:n nettikaupasta. Pääsin sovittelemaan takkia showroomilla etukäteen ja olin hyvin tyytyväinen tulossa olevaan tilaukseeni. Emmi ja Nadja olivat sitä mieltä että tuo takki on tulevana talvena jokaisen teinin päällä mutta sanoin ettei haittaa. En kuitenkaan pyöri teinipiireissä.

Image and video hosting by TinyPic

takki H&M, laukku Lumi, kaulaliina Marimekko,
kynsikkäät ikivanhat en muista merkkiä, housut Monki, bikerit Noel Fun

Olin eilen paleltua ohuessa syystakissani joten heitin tänä aamuna kevyesti topatun takin ensimmäistä kertaa päälleni. Päällä vihreä maiharihenkinen takki, jalassa mustat bikerit. Kävelin kotoa bussille noin 300 metriä ja tuolla matkalla vastaan tuli kolme (!!) teiniä joilla oli täysin samanlainen vaatetus kuin minulla. (Heillä tosin oli takissa huppu kiinni, minä ajattelin säästää sen kylmemmille säille.) Mutta muuten, kaikilla oli sama takki, mustat kapeat housut ja bikerit.

Ja mistä sitten erotti teinin ja minut? Teineillä oli paljon meikkiä ja hiukset laitettu viimeisen päälle. Itse näytin tässä porukassa huolittelemattomalle aktivistille joka olisi valmis kiinnittämään itsensä kettingeillä ensimmäiseen vastaan tulevaan puuhun. Tai kaivinkoneeseen.


Hmm.. Pakko myöntää että nauratti ja heti tuli mieleen juttutuokio tyttöjen kanssa showroomilla. Tytöt, olitte oikeassa. Mutta hei, olen edelleen samaa mieltä: ei haittaa!

10 kommenttia:

 1. Hyvältä tuo takki näyttää päälläsi, vähät väliä vaikka muillakin olisi samanlainen ;)

  VastaaPoista
 2. Haha, toinen wanna'b'-teini ja takin omistaja tunnustautuu ;D Mutta on tuo vaan niin mahtava ja mä en oikeasti jaksa välittää, vaikka sama takki olisi sillä sadannella vastaan kävelleellä teinillä yllä, sillä itsekin näytän ehkä enemmän siltä kettinki-osastoon kuuluvalta aktivistilta takki ylläni :D

  VastaaPoista
 3. Toi takki on vaan tosi ihana. Pitäs löytää itselle joku kiva takki, kun mun takit alkaa olla jo aika vanhoja. Ihan ok kunnossa mutta talvitakista puuttuu taskusta nappi ja se takki tuntuu nykyään tosi raskaalle.

  VastaaPoista
 4. Mulle on kans tulossa tuo samainen takki... :D Mutta ei haittaa! Ainaskin sun päällä näyttää hyvin epä-teinimäiseltä. :)

  VastaaPoista
 5. Oikea asenne! Tuo takki näyttää upealta päälläsi :D

  VastaaPoista
 6. Eikä haittaakaan! Ihana asu, rakastan niin armeijanvihreitä parkoja! Ihan täydellisesti olet sen yhdistänyt. Onko nuo Monkin housut muuten farkut vai jotkut housuhousut?

  Mullakin oli tänään ja eilen niskassa vihreä takki, se MTWTFSS:n anorakki. Lapussa luki, että "anorakki", ja kun se on sillain laatikkomainen eikä kovin pitkä helmastaan, hihatkin ovat vähän lepakkomaiset, niin en osaa kutsua sitä parkaksi. Mutta onneksi mulla on jo se Belgian armeijan vanha parka. Siihen pitää kohta kiinnittää neppareilla tekoturkisvuori takaisin... eikö ois voinu olla vielä vähän aikaa lämpimämpää eikö. Yyy.

  PS. Milloin nähtäis, meinaan laukunvaihdon merkeissä?

  VastaaPoista
 7. Ilmapallomatka: Kiitos! Ajattelin, että kannan sen kuitenkin omalla tyylilläni ja mun tyylini aika harvoin näyttää samalle mitä 15 vuotta nuoremmilla. :)

  Salka: Jes, takkisamikset! Ja aktivistit. :) Jos löytyy joku hyvä puolustettava juttu niin voidaan muodostaa yhdessä rintaman alku. :)

  I'm Lacking: Samaa mieltä, tämä takki on ihana! Säkin voit hankkia tällaisen ja liittyä Salkan ja minun aktivistirintamaan. .)

  tiitiäinen: Kiitos ihana! Tämä taitaa tosiaan olla tämän talven trenditakki. Hih, en olekaan ikinä omistanut varmaan mitään näin pinnalla olevaa vaatetta. :)

  tuula: Kiitos Tuula! Tärkeintä on että itse tykkää ja viihtyy. :)

  Vimps: Kiitti Vimps! Monkin housut on ihan puuvillaa, siis kangasta, ei farkkua. Muuten uudet lempparit mutta pehmeä puuvillapinta kerää kaiken pölyn. Tarraharja on nykyään paras kaverini. :)

  Ps. Heh, tämä viikko on tupaten täynnä eli laukunpalautusviikot täytynee ottaa vaikka ensi viikolla, jos siis ensi viikko sopisi sulle.

  VastaaPoista
 8. Laitoin sulle tekstarin!

  VastaaPoista
 9. no katos :D mä kans luotan siihen että oon niin käntty, etten pyöri lähelläkään teinejä. On muuten toiminut ihan jokaisen "massavaatteen" kohdalla ihan loistavasti eikö ole tarvinnut ihmetellä tekstiilikaksosia. On kivaa olla vanha ;)

  VastaaPoista
 10. Nelliina: Heh, samaa mieltä! Näin vanhempana sitä osaa jotenkin kantaa vaatteensa eri tavalla... Hah, mitä itsepetosta! :)

  VastaaPoista