maanantai 6. syyskuuta 2010

Täydellinen teehetki

tunnetila: täydellistä

Kuten viimeisimmässä reissupostauksessani kerroin, koin Wienissä niin mielettömän teehetken että lupasin omistaa sille kokonaisen merkinnän. ODC (Orlando di Castello) kahvila osoitteessa Freyung 1 on silkkaa fantasiaa. Tajunnan räjäyttävän herkullinen leivos ja parasta teetä (juuri oikea määrä teetä, täysin oikean lämpöinen vesi, optimaalinen haudutusaika ja todella laadukas tee) saivat aikaan haltioituneen huokailun ja voivottelun koko teehetken ajaksi.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Koto-Suomeen saavuttuamme huomasin AIT lehteä selaillessani siellä tuttuja kuvia. Lehdessä esiteltiin samainen kahvila jolle olin juuri hetkeä aiemmin Wienissä menettänyt sydämeni. Kahvila on tyttömäinen, absurdi, sievä ja kummallinen. Kaikkia noita outoja termejä joita ei voisi kuvitella kuvailevan samaa kohdetta, ja vielä paljon muuta.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kaksi kuvaa yllä kuvattu itse AIT lehdestä

Image and video hosting by TinyPic

Kaiken kruunasi vielä paikassa jaetut ilmaispostikortit (kortit ovat kooltaan suuria ja lähes yhtä herkullisia kuin paikan leivokset) jotka olivat taas aivan jostain muusta maailmasta. Pakko tykätä! Jos ikinä menette Wieniin niin menkää ihmeessä nautiskelemaan ODC:n herkuista. Paikasta saa aamiaista, lounasta, päivällistä, erikoiskahveja, coctaileja ja iltaisin siellä voi myös tanssia. Ja joka välissä voi halutessaan maistella ihania leivoksia!


Ps. Yleisön pyynnöstä myös haarniskapostaus tulossa. :)

8 kommenttia:

 1. Anonyymi6/9/10 14:41

  Ihanan näköinen kahvila:O Kunpa tänne Suomeenkin saataisiin edes jotain lähes ihanaa:D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/9/10 15:54

  Heippa!
  olen lukenut blogiasi hetken aikaa, ja miettinyt, miski peität kasvosi aina?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Tuo oli kyllä fantastinen paikka. Rönsyilevä mutta silti tavallaan hillitty. Tuon tyyppistä Suomesta ei taidakaan löytyä. Ehkäpä tulevaisuudessa?

  Anonyymi: Hmmm, miksi peitän kasvoni? Siihen on montakin syytä. Suurin syy kasvottomuuteen on ehkä se, etten halua naamaani nettiin. Internet on niin julkinen juttu että kuvat saattavat eksyä omasta blogista (tai Facebookista tai mistä vaan) minne vain.

  Sitä paitsi minusta ei saa juuri koskaan hyviä kuvia. Näytän aina kuvissa typerälle. (Tosin se varmaan johtuu siitä että näytän oikeastikin aina typerälle. :) )

  VastaaPoista
 4. Haarniskapostaus - jee!!!!

  :D :D :D

  VastaaPoista
 5. JÄnnittävän näköinen kahvila! Suomestakin sai muuten joitakin vuosia sitten ilmaisia postikortteja. Lähinnä niitä oli jaossa baareissa ja ravintoloissa, mutta ne taisivat kadota lähes yhtä nopeasti kuin ilmestyivätkin.

  Haarniskat <3

  VastaaPoista
 6. ella: Hahahahah!!! :) :)

  Rhia: Kai niitä ilmaispostikortteja (MiniMoi) saa vieläkin.. Noi vaan oli todella laadukkaalle pahville painettuja ja muutenkin tavallista suurempia ja upeita.

  VastaaPoista
 7. Oi vitsi, tuli heti hinku hyvään teehen :) Ihanat kuvat olit myös napannut :)

  VastaaPoista
 8. Lilou: Kiitti Lilou! Tuo paikka oli aivan fantastinen ja hyvä tee on aina hyvää teetä. :)

  VastaaPoista