tiistai 14. syyskuuta 2010

Naurettavaa pelleilyä

tunnetila: epätoivo

Olen jo pitkään etsinyt juuri tietyn sävyisiä keskisinisiä pillifarkkuja. Mikään ei ole kelvannut. Kesällä Kuopion parhaus-aleista löysin lopulta tismalleen oikean väriset, unelman pehmeät farkut. Alessa ja enää yksi pari jäljellä juuri omassa koossani. Tietysti ostin.

Image and video hosting by TinyPic

Nytpä sitten olenkin oman, yllättävän vahvan imagoni kanssa pulassa. Minulla ei ole ollut vuosiin keskisinisiä farkkuja enkä osaa enää käyttää niitä. Monta kertaa viikossa laitan uudet pillit jalkaan ja otan ne aina saman tien pois. Syy joka kerta sama: ne ei ole mustat. Näyttää typerältä.

Eilen illalla kyllästyin omaan venkoiluuni ja pakottauduin ulkoiluttamaan farkkuja ensimmäisen kerran. Kävin lähipostissa jonne on matkaa noin 400m. Oli ihan super vaivautunut olo. Toivoin koko ajan ettei kukaan tuttu tule vastaan. Suorastaan hävetti. Tuntui myös että ihmiset tuijottivat jalkojani. Hyyiiiiiii!!!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

paitapusero Lindex, huivi Esprit,
farkut Only, saappaat Noel Fun


Ainut tapa jolla sain otettua housut käyttöön oli laittaa kaveriksi prätkäsaappaat ja musta roikkuva yläosa. Onneksi löysin Lindexistä kivan pitkähelmaisen paidan (puoliksi satiinia, puoliksi läpinäkyvää sifonkia), muuten tuokaan farkkujen ulkoiluttaminen ei olisi tullut kysymykseen. Tuleeko muita yhdistelmiä mieleen vai jätänkö farkut kaappiin odottamaan otollisempia hetkiä?


Ps. Muistakaa haarniskakisa!!

12 kommenttia:

 1. IHania paitoja parissa viime postauksessa, tämä uusin ja se valkoinen, jossa napit selässä, ihana!!!! Tarkennus vaan sen vuoksi jottet kuvittele, etttä puhun rautapaidoista, heh...

  VastaaPoista
 2. Höh, kuvat ei näy ainakaan minulla...

  VastaaPoista
 3. Kokeile sitä valkoista paitaasi ja niitä ihania ruskeita saappaita, jos musta ja sininen eivät näytä sinusta toimivalta?

  Tai sitten joku vielä pidempi tunikamekko tuohon päälle, niin ettei housuja paljon edes näy, jos sitten tottuisit niihin kivuttomammin ;)

  VastaaPoista
 4. Oi, mä ymmärrän niin täysin... Mä jossain tilapäisessä mielenhäiriössä ostin loppukesästä siniset farkut, hieman harmaalla pesulla ja vajaamittaisilla lahkeilla. Ihan täydelliset kangasmaihareiden kanssa käytettäväksi alkusyksystä.

  Paitsi että 1. on ollut liian kylmä ihon vilauttelemiseen nilkan tienoilta ja 2. SINISET FARKUT?! Whattaa!

  Ratkaisuksi tuli käyttää - samaisessa tilapäisessä mielenhäiriössä hankkimaani - harmaata tunikaa. Kas, ylläni ei ole yhtään mustaa. Kummallista ja jännittävällä tavalla kivaakin. Kannattaa kokeilla, itse aion turvautua tähän yhdistelmään ensi keväänä taas ;)

  VastaaPoista
 5. En kyllä ymmärrä ollenkaan mikä ongelma tässä on;D vaan jos ei kerran ole tottunut sinisiin farkkuihin,niin kai se siiten voi olla outoa.Hyvältä näyttää mielestäni!Turhaan niitä piilottelet!

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää, käyttöä vaan! Tai sit myyt ne mulle, haha. (Paitsi että mulla on jo keskisiniset pillifarkut ja -farkkuleggarit.)

  Hieno toi paitapusero. Miten sä aina löydät Lindexistä kaikkea? Mä en ikinä, paitsi joskus sukkahousuja. Ja siksi en siellä koskaan käykään... viimeksi vissiin kesäkuussa, eh. (Silloi ostin sieltä housut, joita sitten en oo käyttänyt, prkl. Ja en ostanut sortseja, kun niissä oli joku vika, joka ärsytti. En enää muista tarkkaan, mikä.)

  VastaaPoista
 7. Joy: Kiitti, olen itsekin iloinen näistä löydöistäni. Ja hei, nyt vaan sinäkin reippaasti osallistumaan rautapaitakisaan. :)

  Anonyymi: Voi ei! Toivottavasti oli vain ohimenevä häiriö.

  Ilona: Musta ja sininen just toimii, ne on ainoa yhdistelmä jossa tunnen oloni edes vähän kotoisaksi. Tuo sinun mainitsemasi yhdistelmä on tosi hieno, olen nimittäin jo kokeillut, mutta jonkun muun päällä. :) :)

  Mutta pitkä tunikamekko on hyvä idea! :)

  Emma: Kohtalotoveri! Mutta apua, ei mustaa?! Mihin me kohta Emma näine kokeiluinemme joudutaan? :)

  Anonyymi: Kiitos Anonyymi! Ja ihana jos et näe mitään ongelmaa. <3 Se on vaan niin tottumiskysymys, niin tottumiskysymys.. Harjoitusta vaan lisää. :)

  Vimps: Kiitti! Tuo paitapusero on tosiaan ihan super kiva. Mars Lindexille! (Paitsi sulla on kyllä paitapuseroita jo ennestään vaikka muille jakaa. Järjen ääni yrittää täällä huudella..) :)

  VastaaPoista
 8. Kadotukseen joudumme. Siniseen kadotukseen.

  VastaaPoista
 9. Emma: Voi ei!! En ole koskaan pitänyt sinisestä, paitsi farkuissa. Sininen kadotus kuulostaa hyvin hyvin pelottavalta.

  VastaaPoista
 10. Niin no onhan mulla, keväästä lähtien niitä on löytynyt, kirppareilta ja muualtakin. En siis tarvi. Hienolta toi sun paitis kuitenkin näyttää!

  VastaaPoista
 11. Mun mielestä noi farkut kyllä näyttää ihan törkeen hyviltä:)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Kiitos ihana! Jos ihan totta puhutaan niin en ole tuon kerran jälkeen noita farkkuja käyttänyt.. Perhana, täytyisi oikeesti opetella.

  VastaaPoista