keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Värikäs syksy

tunnetila: yllätys

Kävin eilen H&M:n showroomilla tutustumassa etukäteen pikku hiljaa liikkeisiin rantautuvaan syksy/talvi -mallistoon. Yllätin itseni pitämällä eniten kaikesta esillä olleesta värikkäästä. Neulosta ja väriä, niihin kiinnitin kaiken huomioni ja tykkäsin vaaleanruskeaan, siniseen ja oranssiin taittavasta värimaailmasta.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kaikkein yllättävintä taisi olla se, että suosikikseni koko esillä olevasta tarjonnasta nousi kuvassa yllä (itse asiassa jokaisessa kuvassa!) oleva sinisävyinen hieman viittamainen neule. Harmikseni mallikappaleissa ei ole materiaali- tai pesumerkintöjä joten en voi olla varma mitä materiaalia tuo neule tulee olemaan. Näppituntumalla mallikappale vaikutti olevan pääasiassa puuvillaa, joukossa saattoi olla myös hieman polyamidia. Lopullisen tuotteen materiaalit saattavat vielä mallikappaleiden valmistamisen jälkeen vaihtua, joten toivon ettei materiaali muutu huonompaan suuntaan.

Syksyni tulee näyttämään hyvin jännittävältä tai ainakin minulle erilaiselta jos vastaavat kirjoneuleet alkavat viehättää muutenkin kuin tuon yhden neuleen muodossa. Hui! Tai sitten kuljen koko talven perinteisesti mustassa ja harmaassa ja onnistun vain ihailemaan kaikkea värikästä muiden päällä. Niin siinä luultavasti taas kerran käy.

Onko teidän syksynne värikäs?

6 kommenttia:

 1. Mulla tulee noista vähän mieleen Benetton-Barbien vaatteet, mulla ainakin on semmonen Benetton-Ken, jolla on tommosta värikästä kuviota joku takki tms. ;D

  Kyllä, värikäs! Se tuli päätettyä eilen kun valitsin kuusi vaatetta syyskuulle :)

  VastaaPoista
 2. Onneli: Joo, niin muuten tuleekin mieleen ne Benetton Barbien vaatteet! Kuosi on lähes sama. :) Ilmankos mä noihin ihastuinkin. ;)

  Ja vai että sä läksit kans tuohon pukeutumishaasteeseen mukaan? Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Haa, olenkin odottanut milloin nuo villahousut ilmestyvät hooämmöihin ;) Tehäänkö silleen et sä ostat tuon viitan ja mä nuo villikset, oltais varmaan yhdessä aikamoinen näky :D

  VastaaPoista
 4. wikke: Joo, tehdään vaan! Ja sit ulkoillaan paljon yhdessä. :)

  VastaaPoista
 5. Täällä olisi tavoitteena värikkäämpi syksy, pysyis varmasti pirteämpänä mielikin!

  Katsotaan miten onnistuu....

  VastaaPoista
 6. Joy: Tsemppiä värikkäämpään syksyyn! Mustakin tuntuu että tällä kertaa saattaisi olla vähän helpompaa yrittää ujuttaa asuihin värejä. Kai.

  VastaaPoista