perjantai 3. syyskuuta 2010

Täydellinen tilaus

tunnetila: pursuileva ilo

Kerrankin voi sanoa että flunssassa sängyn pohjalla makaaminen kannatti. Tai oli edes jonkun arvoista. Löysin nimittäin H&M:n nettikauppaa selaillessani täydelliseltä vaikuttavan talvitakin ja ehkäpä yhtä täydelliseltä vaikuttavan neuleen ja pistin tilauksen vetämään.

Paketti tuli ja molemmat tilaukseni ovat sitä mitä toivoin. Takki on suuri ja siihen voi kääriytyä piiloon ympäröivää maailmaa. Neule taas on rento mutta siisti ja siinä on kyynärpääpaikat. Jo viime talvena etsin noita molempia ja olisin ollut valmis maksamaan niistä ihan reilusti. Nyt löysin ne Henkkiksen nettikaupasta muutamalla kympillä. Voi onni ja ilo!



Image and video hosting by TinyPic

neule H&M, toppi Your Face, koru Claire Pain,
farkut Tiger of Sweden, kengät Vagabond


Neule on todella pehmeä ja siinä on 5% angoraa. Muuten ihana materiaali, mutta erehdyin ensin laittamaan neuleen kanssa mustat puuvillahousut jotka keräsivät ihan kaiken "karvan" neuloksen pinnasta. Onneksi kuvan vahapintaiset farkut eivät ime kaikkea nukkaa itseensä. Ja kyynärpääpaikat ovat "siinä täydellisessä" neuleessa nahkaa, tällä hintaa nupukinomainen pinta käy korvikkeeksi. Hinta-laatusuhde on tässä neuleessa siis paremmin kuin kohdallaan.

Ulkona on tällä hetkellä niin kamala sää että taidanpa lähikauppaan kipaistessani laittaa uuden takin päälle. Karvahuppu joutaa vielä hetkeksi narikkaan, mutta kevyt toppaus takissa kuulostaa juuri nyt unelmalle.

Ihanaa (ja toivottavasti lämpimämpää) viikonloppua Teille kaikille!!


6 kommenttia:

  1. Itsekin vilkuilin tuota takkia sillä silmällä, mutta vielä en saanut itselleni perusteltua, miksi sen tarvitsisin:) Ihana!!

    Hauskaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
  2. Noi karvaset langat/neuleet on aina kinkkisiä kun niistä irtoaa sitä karvaa. Mulla on itellä työn alla mohairneule ja oon kutonu sitä musta hame päällä. No se hame on aivan vaaleanharmaissa karvoissa XD Angoraneule kuulostaa kyllä ihanan pehmeälle!

    VastaaPoista
  3. Ainiin, unohdin sen oikean asian mitä mulla oli. Eli blogissani on sulle palkinto.

    VastaaPoista
  4. Aika samanhenkinen takki kun mitä kävit blogissani hehkuttamassa ;) Kiva että löysit omasi!

    VastaaPoista
  5. Oih, hyvät ostokset teit! Mä kävin etsimässä tänään kaupungilla villatakkia mutta varmaan 90 % kaikista miellyttävistä oli pelkkää akryyliä. Miksei ne voisi olla joskus jotain muuta matskua, edes osaksi? Päädyin lopulta puuvillaiseen vaihtoehtoon, joka kyllä olikin malliltaan ja väriltään lemppari.

    Tuota takkia mä katselin myös, tosin mustana sillä viime talvena löysin kirpparilta vihreän parkan.

    VastaaPoista
  6. Lovely: Onneksi minä keksin heti sata syytä miksi tarvitsen tuon takin. :) Toivottavasti sinäkin keksit syyt pian. :)

    Rhia: Voi Rhia, kiitos palkinnosta! Karvaiset neuleet on kyllä epäkiitollisia monissakin asioissa. Mutta kun ne ovat niin ihania ja pehmeitä niin niistä suostuu vähän kärsimäänkin. :)

    Enne: Joo, se sun on ehkä vielä hienompi kun on oikeasti jonkun vanha. Mutta ihana on tämäkin.

    LittleM: Kävin viikonloppuna kaupungilla ja törmäsin minäkin tuohon akryylihelvettiin. Siitä ehkä myöhemmin lisää. :) Ja onnea kirppisparkasta, vanhat parkat on vielä ihanampia kuin uudet.

    VastaaPoista