tiistai 11. tammikuuta 2011

Farkut ja kevään odotus

tunnetila: edistystä

Muutama viikko sitten huomasin Onlyn liikkeessä vaatekappaleita farkkumallistosta jonka lanseeraustilaisuudessa olin kesällä. Onlyn pääkallopaikalta Tanskasta Suomeen lennähti omalla pienkoneellaan mallistojen pääsuunnittelija sekä muuta Onlyn design-tiimiä ja he esittelivät tulevan (nyt siis jo menneen) syksyn uusia juttuja.

Eri henkisiä mallistoja oli kolme ja farkkumallisto tuntui niistä kokonaisuutena toimivimmalta ja raikkaimmalta. Nyt tilaisuus putkahti mieleeni kun bongasin kesällä näkemiäni mallikappalevaatteita myynnissä asti. Ohessa pari kuvaa kesän keikalta Malmin lentokentältä.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Liekö nuo kuvat ja tilaisuuden mukava tunnelma jääneet kummittelemaan takaraivooni sillä olen viime päivinä huomannut katselevani kesällä hankkimiani sinisiä pillifarkkuja "sillä silmällä". Lopulta viime viikolla rohkaisin mieleni ja pukeuduin farkkuihin nyt toista kertaa (ensimmäinen kerta oli syyskuussa). Olin farkut jalassa reippaasti koko päivän töissä ja vaikka olo oli hieman kummallinen niin silti ihan kohtuullisen mukava. Voitto!!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neule Selected Femme, huivi CM,
farkut Only, töppöset UGG


Tälläkin kertaa yhdistin pillit mustaan löysään yläosaan ja mustiin saappaisiin, mutta minkäs teet, juuri tuo yhdistelmä on ainut jonka tunnen omakseni. Ehkä sitten pikku hiljaa yritetään keksiä jotain muuta... Hetkinen, onkohan tämän nyt ensimmäinen virallinen merkki alkaneesta kevään odotuksesta kun villahousut vaihtuivat ohueen denimiin?!

3 kommenttia:

 1. Ei oo totta, mullakin on tänään ekaa kertaa siniset farkut jalassa, ja ihan saman näköiset pillit ovat pesua myöten! En tosin tiedä, ovatko farkkumme samaa merkkiä. Yläosamme ja kenkämme tosin ovat eri väriskaalaa, heh.

  En ole saanut pukeuduttua sinisiin farkkuihin koko syksynä, vaikka yritin; jalkaan kelpasivat vain mustat tai harmaat pillit tai sitten lökärit tai villahousut. Just aamulla mietin, että tää on varmaan "kevään" vaikutusta... ilmeisesti!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää farkut mustan rinnalla :) Tuli muuten hauska kellonaika sulle kun oot postannut.
  11/1/11 11:11

  VastaaPoista
 3. Vimps: Heh, selvä kevään merkki! :) Mäkään en ole sinisiä farkkuja käyttänyt koko syksynä/talvena ja nyt halusin ne laittaa.

  Niina Än: Oooh, mikä postausaika!!!! Mahtavaa kun huomasit! :)

  VastaaPoista