torstai 13. tammikuuta 2011

Kengät taskuun ja menoksi!

tunnetila: ilo

Tulkoon kesä ja korkkarit, sekä illat jotka hujahtavat tanssin huumassa pitkälle aamuun. Nyt olen valmis tanssimaan korkokengillä päkiät maksimiin ja aion silti selvitä juhlista kävellen kotiin. Salainen aseeni? Taskuun (tai käsilaukkuun) mahtuvat balleriinat!

Kohta parin vuoden ajan maailmalla on kohistu taitettavista balleriinoista jotka on näppärä kuljettaa mukana. Aluksi tossuja valmisti käsittääkseni vain Redfoot. Sovittelin vuosi sitten talvella Redfootin "taittokenkiä" jalkaani ostoaikeissa mutta keskeltä halki oleva pohja tuntui jalassa kummallisesta enkä ollut valmis maksamaan epämukavista kengistä neljää kymppiä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Onneksi en ostanut kenkiä silloin. Löysin omat tossuni nimittäin H&M:ltä joulun alennusmyynneistä ja hintaa pussissa olevalla kenkäparilla oli 7€. Kengät ovat sitä paitsi Redfootia paremmat jalkaan, näissä pohja on katkaistu vain ohuella viillolla. Tämä tosin tarkoittaa samalla sitä, että alkuperäiset Redfootit menevät vielä pienempään tilaan, mutta hällä väliä, en usko että se on sentistä kiinni.

Hakekaa äkkiä omanne, luulen että näistä tulee kesällä korvaamattomat!

5 kommenttia:

 1. very good blog, congratulations
  regard from Reus Catalonia
  thank you

  VastaaPoista
 2. Ooh, miten nerokas idea! =D

  VastaaPoista
 3. Té la má Maria - Reus: Thanks! :)

  Enne: Eikö olekin! Miksei sitä koskaan keksi itse mitään noin fiksua ja tahkoa keksinnöllään miljoonia... :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nina isosti tästä vinkistä! Kävin tänään Lahdessa shoppailuretkellä, ja jos en olisi tiennyt tuota H&M-vinkkiä, olisin ostanut Redfootshoen ballerinat Kekäleestä 59 eurolla. Nyt sain nuo halpisversiot 7 eurolla. (ehkä ompelen niihin päälle vielä pari timangia niin ovat melkein identtiset)

  Ihan hyvä säästö, ja tuskin kukaan kesäyönä tulee minulta kotimatkalla kysymään että minkämerkkiset nuo sinun ballerinat ovat ;)

  VastaaPoista
 5. Ilona: Jee, kiva että vinkistä oli hyötyä! Oho, onpas Redfootit Suomessa kalliita. Sovittelin niitä jossain maailmalla ja siellä hinta oli n. 40€.

  Mutta tosi kiva kun löysit omasi ja teet niistä varmaan tuunaamalla näköisesi. Nämä simppelit on sellaisenaan mulle just passelit.

  VastaaPoista