perjantai 28. tammikuuta 2011

Vinkkejä viikonlopuksi

tunnetila: vinkit

Viikonloppuna Helsingissä tapahtuu vaikka mitä kivaa, esim. Finnish Catwalk Vanhalla (tällä kertaa osallistuminen on avoin muillekin kuin ammattilaisille) ja dokumenttifestivaali DocPoint ympäri keskustaa. Menkää kaikki ja nauttikaa ohjelmasta!

Itse poistun maisemista pariksi päiväksi ja aion ainoastaan rentoutua. En hötkyile kuten olen menneet viikot hötkyillyt. Eilenkin juoksin ensin koko päivän töissä, töistä suoraan kiirehdin yhteen DocPointin ensi-illoista (Ikuisesti sinun) ja Biorexistä lopputekstien jälkeen täytyi vielä rynnätä Maximiin katsomaan seuraavaa dokkaria (Vodka Factory). Ja sieltä illansuussa kotiin pakkaamaan.

En malta odottaa että pääsen muutaman tunnin päästä pois töistä ja "hetkeen jossa ei tarvitse suorittaa mitään". Eli muistakaa: vaikka yllä on vinkkejä viikonlopulle, niin jos kuitenkin tuntuu siltä että tarvitsette aikaa vain olla, niin kunnioittakaa tuntemuksianne ja vain olkaa, älkää tehkö yhtään mitään! Ihanaa viikonloppua jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Mietinkin olisitko ollut menossa FC:iin. Itselläni kävi juuri noin kuin kirjoitit: koko viikon aikana olisi ollut vaikka mitä tilaisuuksia, kissanristiäisiä ja avajaisia, ja päätin skipata ne kaikki. Tuntui vain siltä että nyt on parempi olla ihan vaan kotona keräämässä energiaa!

  Kivaa viikkistä Nina :)

  VastaaPoista
 2. Ilona: Kiitos samoin, ihanaa viikonloppua sinullekin Ilona!!! Ja mahtava kuulla että osaat ottaa aikaa itsellesi silloin kun sitä tarvitset. Joskus kissanristiäisissä on kiva koluta vaikka joka päivä, mutta silloin kun ei jaksaisi niin on ihana kun pystyy tekemään päätöksen: en lähde!

  VastaaPoista
 3. Hei, me muuten nähtiin eilen Tallinan Docpointissa Vodka factory! Olin tosin niin rättipoikki, että Kumu-kierroksen jälkeen taisin vähän torkkua siellä salissa. Pari kertaa sitten heräsin ihmisten nauruun ja harmittelin kun missasin jotain ;) Mutta suurimman osan dokkarista taisin silti nähdä.

  VastaaPoista
 4. Onneli: Leffa oli kiinnostava mutta olen aika varma että se oli käsikirjoitettu... Ainakin kaukana perinteisestä dokkarista kuitenkin.

  VastaaPoista